Znam realia... Doskonale wiem ile sie zarabia i ile to jest 3kpln dla wiekszosci (ja tu krotko siedze)... Wiem ze 350'tka to nie maupa... Ale pro to to tez niestety nie jest. Co z tego ze ma bebechy z 20'stki?
Niestety Canon nie zna naszych realiow... Oni robia aparaty dla ludzi w roznych miejscach ktorzy biora 500-1000 bagsow w lape 4x w miesiacuIdzie sobie taka bladyna wtedy i kupuje 350'tke z kitem i 70-300 z zielonym paskiem za 2.5 kilodolara bo jest super i slodziutki (serio... jedna taka przylazla cala w rozowym i z palcem w strone aparatu "patrz jaki slodziutki"
)... Dla nich sa wszelkie 828, czarne minolty czy inne 350'tki... Dla tatusiow z biegajacymi pociechami i takich roznych srednio kumatych... W kompaktach sa rawy i manuale, i kupa opcji w menu... I co z tego?
A jak juz przychodzi powazniejszy facet to mu wciskaja 20D. Jest solidniejszy, metalowy z extra kolkiem, wiekszym chwytem i *******ami... wbrew pozorom roznica w cenie na swiecie ! to nie jest 4 wyplaty miesieczne i tam sie nie wybiera "tanio i dobrze" a "dobrze"...