Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Czy jest Polski soft lub jakiś nowszy do 350D?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Podaj przyklad ktore funkcje (glownie z menu) 20D chcialbys miec w 350D a nie masz ?

Bo chyba firmwarem nie zmienisz wielkosci/jakosci obudowy czy nie dodasz drugiego kolka .

Miedzy 10D a 300D to byla spora roznica - 300D byl mocno okrojony... 350D nie jest tak mocno (a praktycznie prawie wcale poza budowa fizyczna) okrojony w porownaniu do 20D i nie widze sensu ani mozliwosci dokladania funkcji z 20D.
    Wlasciewie to mi chodzilo glownie o jezyk bo slyszalem ze jest polska wersjka 300d.... a skoro kolega napisal o 20D to ja poprostu odpowiedzialem twierdzaca nie wiedzac wlasciwie co wiecej ma 20D. Z 20D przydaloby mi sie jedynie ISO 3200 (choc nie wiem czy poziom szumow bylby aakceptowalny... ale skoro szumy przy 1600 sa tak male...)

Pozdrawiam
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Jesli szukasz nowego (nowszego) firmware odwiedzaj strone Canon'a w sposob periodyczny lub zerejestruj sie jako uzytkownik (jest bodajze opcja zebys dostawal powiadomienia o nowosciach).
    Co do innego softu (nie od canona) to chyba na zasadzie "no risk no fun"

a jeszcze jedno nowe firmware pojawia sie przewaznie jak sa jakies poprawione bledy lub cos usprawnione (algorytmy np.) - jesli aparat takowych nie ma to raczej nie wypuszczaja nowego :P
    Ostatnio edytowane przez AGO ; 28-04-2005 o 11:34
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Domyślnie

Ludziska pytanie o nowszy soft w 350 D brzmi naprawdę żałośnie... Widziałem rewelacyjne zdjecia z tego aparatu i osoba która je robiła nawet nie pomyślała o zmianie softu . Lepiej skupić się na robieniu dobrych zdjęć bo z tego co tu widzę większość mających tu wypasiony sprzęt robi fotki jakościowo przypominające robione zwykłym kompaktem ..nie mówiąc już o kompozycji zdjęcia ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krs76
    Ludziska pytanie o nowszy soft w 350 D brzmi naprawdę żałośnie... Widziałem rewelacyjne zdjecia z tego aparatu i osoba która je robiła nawet nie pomyślała o zmianie softu . Lepiej skupić się na robieniu dobrych zdjęć bo z tego co tu widzę większość mających tu wypasiony sprzęt robi fotki jakościowo przypominające robione zwykłym kompaktem ..nie mówiąc już o kompozycji zdjęcia ...
    :-) ja tez jestem zadowolony a skoro widzialem duzo watkow w wypowiedziach w odniesieniu do 300D to po prostu tylko sie spytałem... :-)

Piotr
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Coś już napisał
    Miasto
    polska

Domyślnie

KRS 76 - z ust mi żeś to wyjął :-)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów