Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Brak w sklepach canona 24-105 4 L

Mieszany widok

Uzależniony Awatar tryton
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Brak w sklepach canona 24-105 4 L

Witam!

Odwiedziłem kilka punktów sprzedaży i wszędzie mówią, że w chwili obecnej nie ma canona 24-105, może w przyszłym tygodniu lub na zamówienie (niby kłopoty z dostawcą).
    Dla mnie kłopot polega na tym, że chciałbym przymierzyć więcej niż jedno szkło przed zakupem (licho nie śpi) i widzę, że będzie ciężko.
    Moje pytania są następujące:
    1) Czy ktoś z was zauważył coś podobnego (zniknięcie tego modelu)?
    2) Czy może ktoś coś wie o jakichś "manewrach" i zagrywkach taktycznych canona?
    3) Jeśli ktoś poleciłby mi sklep (Kraków lub blisko), w którym zdołam kupić i przymierzyć więcej niż jedno szkło będę bardzo wdzięczny (od razu mówię, że w popularnym fotoplusie nie ma).

Dzięki

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

to sprawdz jeszcze u Agnieszki w Fotopanoramie (Sławkowska 12) . Zobacz jeszcze w Canonie na Szpitalnej.. tylko tam ceny maja chyba z kosmosu. U nich body 5D kosztuje 9300 + a 17-40 - 3300.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez rafalg Zobacz posta
    Może będą mieli w www.d-photo.pl
    Jesli w D-Photo to uderzaj TYLKO na Lwowska... na Basztowej nigdy nic nie ma. 2 sigmy i 1 canon 60 macro lezy w gablocie. Zawsze sie zastanawiam czy im sie w ogole ten sklep na Basztowej oplaca prowadzic. Zawsze pustki i w sklepie i na regałach.

Kiedys byl jeszcze sklep z szyldem Canona na Slawkowskiej, ale od niedawna zlikwidowany. Jakies orientalne ciuchy teraz. Ale tam tez z analogow to cienko bylo.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    CYBERSTORE.PL
    ul. Frycza Modrzewskiego 2/47
    31-216 Kraków

Oni moga tez miec... tylko nie wiem czy cena 3900 Cie zadowoli.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 20-01-2008 o 18:17 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Jesli w D-Photo to uderzaj TYLKO na Lwowska...
    Na Lwowskiej też nie byłem. Dzięki. Łatwo znaleźć? Czy gdzieś w bramie?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Może będą mieli w www.d-photo.pl

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Moze to dobry pretekst żeby kupic 24-70 2,8 ( troche trzeba dolozyć ale moim zdaniem naprawde warto )

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Moze to dobry pretekst żeby kupic 24-70 2,8 ( troche trzeba dolozyć ale moim zdaniem naprawde warto )
    Jesli chodzi o 24-70 2.8 to u Agi w Fotopanoramie w gablocie stoja 3 szkla obecnie. 1 nowka i 2 komisowe. Cena cos kolo 3300...3500. Masz wiec mozliwosc przetestowania 3 szkiel. Do tego jeszcze po 1 sztuce 70-2004 i 4 IS i sogma 50-500 za 3800 lub 3500. (stan gablotki z wczoraj)
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Czyli zrobiłeś z "moim szkłem" dokładnie to samo co ja? :wink:

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czumba Zobacz posta
    Czyli zrobiłeś z "moim szkłem" dokładnie to samo co ja? :wink:
    Marku czyżbyś to ty mi opchnoł ten słoiczek ?? Generalnie na cropie nie miałem zastrzeżen ale po przesiadce na 5D czr prysł za sprawą winety - poszedłdo następnego cropiarza (w tej samej cenie swoją drogą )

Coś już napisał
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Marku czyżbyś to ty mi opchnoł ten słoiczek ?? Generalnie na cropie nie miałem zastrzeżen ale po przesiadce na 5D czr prysł za sprawą winety - poszedłdo następnego cropiarza (w tej samej cenie swoją drogą )
    Kierowałem się dokładnie takimi samymi przesłankami sprzedając Ci to szkło. :grin:
    Pozdrawiam.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

O dzięki za to www.d-photo.pl bo nie znałem (może się uda).
    Na Sławkowskiej byłem w piątek i nie mieli. Cyberstore faktycznie drogie (zakładając że w ogóle mają, bo w internecie w ofercie mają wszyscy ).

Odnośnie 24-70 to zgadzam się, że lepsze, ale już po długiej męczarni niezdecydowania przystałem na 24-105 (powody różne). Więc błagam nie odnawiajcie we mnie rozterek

W każdym razie mam nadzieję, że to tylko chwilowa zapaść na rynku jeśli chodzi o to szkiełko i że w związku z tym nie podrożeje. Chyba że canon coś knuje.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów