wiesz co.. Lwowska z tego co wiem jakas wybitnie dluga nie jest. Nie bylem tam osobiscie bo nie chcialo mi sie jechac specjalnie ale kilkukrotnie przejezdzalem przel Pl. Obroncow Getta i widzialem szyld z okna tramwaju.
Tylko -badz czujny i wszystko sprawdzaj jak juz bedziesz kupowal. . Moj kolega kupil sprzet foto (30D) a paragon dostal na jakies szklo o tej cene co puszka.Jak sie puszka popsula to mial problem bo.. dowodu zakupu na aparat nie mial. Jak Ci blizej na Basztowa, to musisz do nich wczesniej zadzwonic zeby Ci na popoludnie przywiezli na basztowa szkla z Lwowskiej. Takie rozwiazanie tez jest mozliwe.
a co do Fotopanoramy, zawsze mozesz zadzwonic do Agnieszki i porposic zeby Ci szklo sprowadzila. Tylko wtedy uprzedz ja , ze w razie poprawnego wspolpracowania z puszka nie bedziesz brac. (W Fotopanoramie przynajmniej masz miejsca do testowania, tablice na scianach i nie cisniesz sie w kanciapie 2x3 metry) I na laptopa tez mozesz sobie wrzucic i zobaczyc jak to wyglada. Tylko musisz spytac.