Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: [Kenso] Fotoreportaże

Domyślnie

proszę bardzo.
    Piszcie o tym co Wam się nie podoba. Dzięki

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A poza tym w zlym podforum zamiesciles - to jest twoja wlasna galeria wiec powinna byc obok - w galeriach uzytkownikow.
    Ja na szczescie mam czas i checi wiec przenosze

Domyślnie

he he....Panie Vitez ja nie jestem z Warszawy, chociaż tu studiuję. Przyjechałem ze WSI pod Olkuszem. To na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kenso
    he he....Panie Vitez ja nie jestem z Warszawy, chociaż tu studiuję. Przyjechałem ze WSI pod Olkuszem. To na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
    Co nie zmienia faktu ze w profilu podales Warszawa i po tym co widac a nie po tym co ewentualnie pozniej napiszesz/zrobisz jestes oceniany

Domyślnie

wiem, że w złym podforum, ale za późno się zorientowałem i nie umiem przenieść. Dzięki.

Domyślnie

Chciałem jeszcze dodać, że czasami zdarza się, że ktoś musi i chce zrobić stronę po angielsku. Czasami ktoś może na tym zarabiać, czasami musi pokazać komuś zagranicą itp. Mam zamiar i w języku polskim zrobić, ale czasu musi być więcej. Zresztą potrzebowałem na początku po angielsku.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kenso
    Chciałem jeszcze dodać, że czasami zdarza się, że ktoś musi i chce zrobić stronę po angielsku.
    Ale wtedy pokazujesz ja za granica, prawda? A czy nie mozesz _PRZED_ pokazaniem takiej angielskiej strony Polakom, jako Polak, zmusic sie odrobinke i zrobic ja dwujezyczna? Pokazac polskim widzom odrobine chociaz szacunku - napracowales sie by zagranicznym pokazac strone a Polacy niech sie mecza z obcym jezykiem?
    Wbrew pozorom nadal ogromna ilosc Polakow ma problemy z jezykiem angielskim... nawet wsrod internautow (vide watek o upgrade firmware do 350D - kolega koniecznie chce miec menu po polsku bo z angielskim sobie nie radzi, albo prosby o instrukcje w jezyku polskim...).
    Czyli zrobienie rowniez wersji polskiej przed pokazaniem jej na polskim forum - byloby po prostu... grzeczne?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

IMHO = in my humble opinion
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Domyślnie

OK. jest jak jest. Jesli kogoś uraziłem anglojęzyczną stroną, to przepraszam
    Jeśli można, to proszę już o opinie o zdjęciach...
    Dzięki za wyjaśnienie IMHO
    Pozdr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    - napracowales sie by zagranicznym pokazac strone a Polacy niech sie mecza z obcym jezykiem?
    Wbrew pozorom nadal ogromna ilosc Polakow ma problemy z jezykiem angielskim... nawet wsrod internautow (vide watek o upgrade firmware do 350D - kolega koniecznie chce miec menu po polsku bo z angielskim sobie nie radzi, albo prosby o instrukcje w jezyku polskim...).
    Czyli zrobienie rowniez wersji polskiej przed pokazaniem jej na polskim forum - byloby po prostu... grzeczne?
    Ale z ciebie patriotyczny purysta! Szczerze - daj spokoj chlopakowi,
    to nie jest powod do dumy, ze "nadal ogromna ilosc Polakow ma problemy z jezykiem angielskim...".
    Co do zdjec, to choc sporo fajnych, to osobiscie bez miniaturek w galerii
    nie chce mi sie wszystkiego ogladac. Zakladasz, ze kazdy ma czas i ochote
    klikac na wszystkie, zwykle klikam na to, co mi sie rzuci w oczy jako miniaturka...
    Jak dla mnie, czym prostsza strona, tym lepiej, chodzi o zdjecia, a nie
    wydumane fonty, strzalki i scripty.
    Z plazy zapamietalem pare zdjec, ten grubas kolo lodki mi sie podobal

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów