Potwierdzam w całej rozciągłości :grin:Zamieszczone przez sergi
Potwierdzam w całej rozciągłości :grin:Zamieszczone przez sergi
No to pierwsze moje, cyknięte w sumie trochę z nudów bo pogoda za oknem nie zachęca, dodatkowo nie mam jeszcze torby.
W sumie jest to jakaś tam inauguracja nowego aparatu, zobaczymy co ta maszynka potrafi po a75No i niedługo inne obiektywy napewno, bo na kicie jechać to wstyd :P
Ostatnio edytowane przez Macio ; 29-11-2005 o 22:25
Taki ostry dymek to można "wygenerować" tylko z dobrego "ziela"Zamieszczone przez Marcin Jagodziński
![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Bardzo pomysłowe i ładne, dla mnie bomba. Ale ja się nie znamZamieszczone przez Macio
![]()
350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...
pierwszy dymek genialny..
jakie oswietlenie/ustawienia aparatu do tego dales ?
Jednak na podstawie tylko tych dwóch Twoich zdjęć osobiście stwierdzam, że Twoje lustro trafiło na bystrego i zdolnego posiadacza. Tak trzymaj!Zamieszczone przez Macio
Fajne fotki - czekamy na wiecej![]()
duzo w tym PS'a ale efekt koncowy bardzo ciekawy..
Jac myslisz się, większość to wywołanie w c1pro , potem lekko ps do koloru w ptakach i dymkach + winieta w ptakachZamieszczone przez Jac
Niedługo sesja z modelką moją
JAk chcecie zajrzyjcie do portfolio na onephoto ( w podpisie mam ) tam też jest trochę zdjęc, nie będę tu nimi zasmiecał chyba od nowa