Następne
Następne
ten portret bardzo mi sie podoba, szkoda ze te wisidla ma na uszach ale ... i tak pieknie (kapke sukni widac), wyraz twarzy tak na tym jak i jej poprzednim zdjeciu jest ... zastanawiajacy - takie portrety wlasnie lubie
z pozdrowieniami "69"
No niestety jeszcze nie potrafię zauważyć wszystkiego podczas robienia zdjęć. Ale to dopiero moja 2 sesja w studio więc mam nadzieję, że się poprawię
Trochę inaczej![]()
No bardzo przyjemne fotki :-), a te modelki ..... Jak na 2 sesję w studio to bardzo dobrze :]. Chylę czoła i gratuluję.
Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarski
Tu jeszcze b&wHeh dzięki, ale chylić czoła nie ma przed czym, wystarczy wejść w parę galerii wklejanych przez usera "iczek" - on dopiero potrafi znaleźć zdjęcia ;-)
zdecydowanie lepsza wersja kolorowa. A co do tego ze to 2 sesja w studio <WOW> jestem pod wielkim wrażeniem!!!!
Sesja dla zespołu HipHopowego, cały czas w fazie produkcji. Chwilowo jedno zdjęcie na zachętę
Wielkie dzięki dla Ripka za pomoc w sesji, także dla grupy Vidoq czyli Lorta_Fenixa, KJO i KamilaD. Pozdro i zapraszam niedługo po więcej
zdjecie fajne... choc nie wiem czy ta żółć na churach mi sie podoba..
Moim zdaniem, trzeba by coś zrobic z tym najniższym koleżką w czarnej koszulce, ni to on ciekawie ustawiony, i nie na dodatek patrzy w inną stronę niż potrzeba.
Gdyby nie ten ziomeczek to było by wszystko ok (przypominam że to moje zdanie).
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Zgadzam się, "małego" trochę inaczej bym ustawił i kazał mu się patrzeć w stronę aparatu, bo teraz wygląda delikatnie mówiąc "dziwnie".
Po za tym, to mały ze wzgledu na wzrost, powinien siedzieć na masce, bo różnica we wzroście małego i kolegi obok wyglada troche śmiesznie.
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 28-08-2007 o 10:44