Ciekawe. 3 mi się podoba tylko czemu przyciołeś fotel? Wydaje mi sie iż lepiej byłoby gdyby widoczny był w całości.
Pozdrawiam
Zigi
Ciekawe. 3 mi się podoba tylko czemu przyciołeś fotel? Wydaje mi sie iż lepiej byłoby gdyby widoczny był w całości.
Pozdrawiam
Zigi
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Bardzo fajne. Niby caly czas pokazujesz ta samą (uroczą zresztą) modelkę, a zdjecia nie sa nudne a to bardzo duzy plus.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No nareszcie... ale nas przetrzymałeś.. , zawsze oglądam twoje zdjęcia z przyjemnością.. te oczywiście też bardzo ładne, jedynka i trójka ok, to z ucięta noga też fajne ale ma uciętą nogę ;-)..Zamieszczone przez Macio
Nie wiem czy tylko u mnie ale wydaje mi się że 2 i 3 można by troszkę przyciemnić
Pozdrawiam
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Macio! Masz teraz całe wakacje. DZIAŁAJ CHŁOPIE! Dobrze Ci idzie.
Fotki very nice. Panie tyż
PS. Chciałbym widzieć jeszcze całe postacie z tego kolorowego. Masz może taki kadr? No może nie całe ale jakoś więcej.
Niom bardzo ciekawe - jestem ciekaw reszty i rowniez jestem za pokazaniem kolorowego w calosci:wink:
5D + L
Macio, widzę, że oprócz dobrego poziomu fotografii, legitymujesz się również dobrym poziomomem PS'aNice!
Taki mam zamiarZamieszczone przez Zielony
Na razie wakacji jeszcze nie ma ( trzeba coś zarobić, nie wyłączam kompa praktycznie przez 20 godzin na dobę, ale za to kasa bedzie
). 28 czerwca mam egzamin na prawko, po nim zarzucę Was fotkami
:-D
Super, podoba mi się to z fotelem, pomijam podcięty dół, fajne jest światło i obróbka, dla mnie pełen profesjonalizm. Walory modelki też zasługują na uznanie.
Pozdrawiam
PrzemoC
Obróbka jeszcze kuleje, do druku rozjaśnie oczy i cienie, wieczorkiem powinna być nowa wersjaI troszke inaczej skadrowana. A ta ? Jak Wam się podoba ?
Wg mnie nie bardzo jest nad czym się pastwić.