Dzięki za przychylność :-) Będę w tym wątku stopniowo pokazywał fotki ciekaw jestem opinii o innychZamieszczone przez mxdanish
![]()
Dzięki za przychylność :-) Będę w tym wątku stopniowo pokazywał fotki ciekaw jestem opinii o innychZamieszczone przez mxdanish
![]()
Tym bardziej gratuluję i zazdroszczę zdolności i modelki ;-)Zamieszczone przez Macio
Pozdrawiam
Marek
I to wiele wyjasnia a ja moge tylko pogratulowac - ze wbrew trendom nie zarzuciles (a moze zarzuciles? nie wiemZamieszczone przez Macio
) ludzi rok temu "patrzcie na moje pierwsze fotki z mojego nowego kompakcika"
... ze wytrwale cwiczyles wraz z modelka no i... ze swietnie sie nauczyles jak wiele dobre oswietlenie znaczy w fotografii i jak je dobrze wykorzystywac - co widac wlasnie na tych zdjeciach.
Ja moge tylko pozazdroscic zaciecia do zdjec studyjnych i widocznych przez to efektow.
Od razu nie pokazywałem efektów, czytałem ksiązki i robiłem zdjęcia. Potem stopniowo pokazywałem co mi wychodziłoZamieszczone przez Vitez
Teraz czekam na 350d - strasznie mnie korci wzięcie go w łapska i nauka praktycznie chyba od nowa... bo to zupełnia inna bajka
![]()
możesz powiedzieć jakie to książki ?? Może i ja czegos się nauczęZamieszczone przez Macio
Pozdrawiam
Marek
Np taka : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=64406819Zamieszczone przez MarekC
( w sumie to dopiero ją zaczynam)
do tego e-booki.
Przykleić tego gościa na stałe!!! Bo ostatnio to już tylko - ee to to robione ekstra hiper super sprzętem, a do tamtego to potrzeba tego tego i jeszcze tego - a tu piękny dowód (nawet trzy), że pro sprzęt do dobrych fotek niepotrzebnyGratulować!
witam, fotki bardzo fajne![]()
Masz może jakieś z EXIFem? Chętnie zerknżłbym.
Jak obrabiałem te fotki to nie wiedziałem jeszcze jak zrobić tak, żeby EXIF zostawał w zdjęciachZamieszczone przez Kubaman
![]()
A oryginaly sobie zostawiles ze stanu przed obrobka? Mozesz pod kazdym podkleic ekstrakt z exifa albo za pomoca np breezebrowsera czy exifera wkopiowac exif z oryginalow do juz obrobionych zdjec.Zamieszczone przez Macio