No, no, ale modelke tam masz. Bardzo dobre fotki! Co prawda przy tych ostatnich tez mialem takie wrazenie na poczatku jak Robson01 - troche przepalone, ale jesli sie przyjrzec to wcale nie sa przepalone tylko jasne. Tyle.
No, no, ale modelke tam masz. Bardzo dobre fotki! Co prawda przy tych ostatnich tez mialem takie wrazenie na poczatku jak Robson01 - troche przepalone, ale jesli sie przyjrzec to wcale nie sa przepalone tylko jasne. Tyle.
Oczywiście że nie są przepaloneZamieszczone przez djtermoz
Są jasne, ale takie miały być. Coś typu high key, glamour ...
Macio wciąż nie mogę się zdecydować (**** ze mnie) - kto ma większy wkład w 'ładność' Twoich zdjęć - Ty, czy modelka...![]()
Oczywiście, że modelka ;-)Zamieszczone przez rysiaczek
hehe, czyżby czytała z Tobą CB? Pokaż tu zdjęcia innych osób, jeżeli takowe posiadaszBo póki co miło się ogląda
![]()
W poniedziałek wskakuje do studio na sesje - będą fotkiZamieszczone przez rysiaczek
A CB - nie , nie czyta
![]()
Dle mnie seria ze skrzypcami znacznie lepsza - tu jakos widze dziwny WB i za mocno ostrzone - troszke nienaturalnie - oczywiscie to moje zdanie i moge sie mylic (to taka profilaktyka coby mnie nie zlinczowali zaraz)
5D + L
Rzeczywiście, skrzypcowo lepiej było. Tu mi coś się gryzie w postprocessingu - może trochę kolory - nie wiem, oraz odnoszę wrażenie, że modelka lepiej wygląda przy ujęciach innych niż en face.
No to coś nowego![]()
Dwukierunkowa :
Krakowski Rynek Główny
350d @ Tamron 28-75 @ F2.8 @ photoshop![]()