9 i 10 maja - Gdańsk - Festiwal Filmów Sportów Ekstremalnych Zajawka,
chętni na PW.
9 i 10 maja - Gdańsk - Festiwal Filmów Sportów Ekstremalnych Zajawka,
chętni na PW.
Pozdrawiam,
Michał
W sierpniu - ok 14-16 w Rewalu (nad morzem) odbędzie się dwudniowa impreza hh - Gural, OSTR, Pezet, Tede itp.
Prawdopodobnie jestem w stanie zapewnić nocleg.
Jak coś - PW![]()
Pozdrawiam,
Michał
Witam.Pisałem o tym w innym wątku ale ten jak widzę jest bardziej odpowiedni.
Yenox jesteś naprawdę super gość ,że pomagasz z tym ale czego tylko na koncerty h-h ?Otóż ja wybieram się na koncert XXV-lecie Vadera do Warszawskiej Stodoły i bardzo zależy mi na tym żebym mógł robić foty.Z tego co wiem to nie wolno tam robić,w regulaminie też napisane ,że nie wolno.
Moje pytanie jest nastepujące czy ktoś może mi pomóc w akredytacji? Czy ktoś może był już w Stodole i robił foty i wie jak ją zdobyć? Gdzie sie zgłosić? Bedę bardzo wdzięczny za każdą pomoc, nawet za info które może mi pomóc w tej sprawie.
[SIGPIC][/SIGPIC]
BlackMan23 - tylko h-h ponieważ prowadzę stronę o hh - i tylko na takie koncerty mogę 'bez problemu' załatwić.
A co do kontaktu to..
Katarzyna Siekierda
Dział Promocji
Klub Stodoła
k.siekierda@stodola.pl
0 608 600 641
Pozdrawiam,
Michał
BlackMan23, kontakt juz dal Ci Yenox. Pogadaj z Kaska. Normalny uklad ze Stodola, to: mozesz focic, a pozniej dajesz im foty, ktore Oni wrzucaja na swoja stronke w ramach promocji.
Hmmm o pani Katarzynie nic nie wiem, napiszę do niej maila i mam nadzieję ,że się uda. Niemniej jednak byłem na stronie www Stodoły i tam wynalazłem maila do nich więc zapytałem sie o pozwolenie focenia na tym koncercie i z działu Koordynacji Programu Klub Stodoła dostałem maila od pani Ilony W. która mnie pinformowała ,że "...niestety nie. Organizator na bilecie zastrzegł sobie nie wnoszenie aparatów foto..." No i myślałem ,że już po zawodach
Yenox Dziekuję Ci za tą mam nadzieję cenną bardzo informacje i już zabieram się za pisanie maila z informacją o układzie którą napisał Roni do pani Kasi, moża ona okaże się bardziej wyrozumiała.
Dzięki wielkie chłopaki!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Pani Kasia jest bardzo wyrozumiała, miła i uprzejma. Na pewno uda Ci się z nią dogadać, podeślij najlepiej jakieś przykładowe foty![]()
Pozdrawiam,
Michał
Do Pani Kasi szczerze radzę wysłać emaila ORAZ zadzwonić "Tu taki a taki, dzwonie w sprawie emaila". Rozmowa telefoniczna daje naprawdę wiele więcej niz suchy email...
Jeśli koncert nie jest organizowany przez Stodołę, to pani Kasia nic nie pomoże. I nie ma co jej zawracać głowy. Trzeba zgłaszać się do głównego organizatora. W przypadku Vadera jest to Massive Music.
EOS 5d MkII, EOS 5d, EF 70-200 f/2.8 IS L, EF 16-35 f/2.8 L, EF 24-70 f/2.8 L, EF 50 f/1.4, EF 15 f/2.8 fisheye, TC 1.4 i trochę innych zabawek.
Masz rację Vitez ale niestety J.T równieżZadzwoniłem do pani Kasi w sprawie maila którego wcześniej wysłałem i...
- pani Kasia jest naprawdę sympatyczną i pomocną osobą ale...
- organizatorem koncertu nie jest klub Stodoła tylko właśnie Massive Music.
Więc pozostaje tylko zwrócić się do głównego organizatora,hmmm miałem nawet przyjemność poznać Mariusza ale to stare dzieje i długa historia,heh.
No nic zobaczymy, poczaruję jeszcze trochęDziekuję Wszystkim za odpowiedzi/podpowiedzi w tej sprawie.
POZDRAWIAM
[SIGPIC][/SIGPIC]