Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Canon czy Nikon - decyzja systemu

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fajer Zobacz posta
    Jeśli nadal nie jesteś wstanie dostrzec, że krytykuję moim postem porównywanie modeli typu xxD z D80 i stawianie ich na jednym poziomie, to chłopie przeżuć się z forum ma irce i czaty bo widać nie jesteś w stanie przetrawić wypowiedzi mającej więcej niż jedno zdanie.
    Po co tyle ironii Fajer? Napracowałeś się, wypisałeś 100 zdań, dołączyłeś piękne kolory, grafikę i próbujesz na siłę zainteresować tym innych. Przeczytałem wszystko do końca i dobrze zrozumiałem.
    Twoje porównanie nie ma sensu, bo po co wypisywać, że (przykład z autami):
    porównałem vw i opla:
    1. Polo z Astrą
    2. Golfa z Vectrą
    itd. i piszesz, że opel jest droższy :-)
    a potem napiszesz
    IMHO porównanie powinno wyglądać tak:
    1. Polo z Corsą
    2. Golf z Astrą
    itd.
    I wychodzi, że nie jest takie oczywiste co jest droższe.
    A wszystko w rzeczywistości wygląda tak:
    1. Corsa
    2. Polo
    3. Astra
    4. Golf
    5. Vectra
    6. Passat
    I po co to wszystko??? Każdy kupi to, na co będzie miał ochotę, na co będzie go stać i co będzie wydawało mu się najrozsądniejsze. Najbardziej trafne w twoim podsumowaniu były punkty gdzie napisałeś, że dany produkt nie ma odpowiednika – tak jest w 90% wszystkich wymienionych.
    Odwaliłeś kawał dobrej, nikomu nie potrzebnej roboty i jeszcze próbujesz obrażać innych, którzy raczyli delikatnie zwrócić uwagę, mało tego wydaje ci się, że jesteś śmieszny.
    Ja napisałem tylko, że nijak ma się porównywanie d80 do 400D. Nijak, bo miałem do czynienia z obiema puszkami i to po prostu wiem.

P.S. Takie odsyłanie do czatów nie jest miłe tym bardziej dla osób, których nie znasz. Radzę trochę ochłonąć, bo zbytnio zgrzałeś się pisząc te posty.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 20-01-2008 o 20:02
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów