moze komus sie przyda takie male ostrzezenie.. tyczy sie kupna aparatu wiec mam nadzieje, ze nie lamie zasad hydepark'u :wink:
jako wierny canonier kupowalem ostatnio na allegro.. d40.. przejrzalem sobie cala oferte i w koncu padlo na sklep: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1550317
aparat na fakture, w zestawie karta i torba crumplera na ktorej mi zalezalo.. zalicytowalem, poprosilem o wysylke za pobraniem - wsio gra.. paczka w koncu doszla i bylo by super gdyby nie fakt, iż torba nie byla tą, ktora zamawialem i ktora widniala w opisie aukcji ale zupelnie inną i o polowe tansza.. dodam, ze licytowalem wlasnie na drozszej aukcji w ktorej opisie byl jak byk Crumpler - i z pisma i z obrazka![]()
pomine moje wyjasnienia mailowe ktore sprowadzaly sie do : "co pan narzekasz? masz pan dobra torbe to sie ciesz. dystrybutor teraz daje takie torby" itp. glupoty ;-)
swoja droga do dzis nie wiem czemu dystrybutor nikona daje w kompletach torby z 350d na obrazku![]()
.. pytanie pozostalo bez odp. ;-)
ale wracajac do owych praktyk - co w takich syt. robie rzetelny i uczciwy sprzedawca ??
ZMIENIA OPIS AUKCI TUZ PRZED JEJ KONCEM![]()
aukcja konczy sie juz z innym obrazkiem i opisem wiec dowodu nie ma.. spadaj na drzewo glupi kliencie - po tobie przyjda inni glupi..
przyznam, ze jeszcze z takim "numerem" nie mialem doczynienia.. sprawa smieszna, roznica w cenie to jakies 75zl ale pokazuje jak nisko ludzie moge upasc w pogoni za paroma zlotówkami..
gdybyscie mieli w planie zakupy w tej firmie - zastanowcie sie czy naprawde warto.. ja zakonczylem sprawe negatywem - pewnie w rewanzu sam go tez dostane ale jakos mnie to nie wzrusza ;-)
a swoja droga - fajny ten d40![]()
![]()