Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Z Analoga na cyfre = zadowolenie ?

Mieszany widok

Eroll
    Guest

Domyślnie

Mam jeszcze pytanie apropo GRIPA ? Czy jest on konieczny ? Mógłbym kupić canona 30d + obiektyw, ale gdybym miał dokupić jeszcze gripa za 500 zł to byłoby już ponad budżetem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eroll Zobacz posta
    Mam jeszcze pytanie apropo GRIPA ? Czy jest on konieczny ? Mógłbym kupić canona 30d + obiektyw, ale gdybym miał dokupić jeszcze gripa za 500 zł to byłoby już ponad budżetem.
    Konieczny nie jest, ale to bardzo przydatny dodatek, więc warto o nim pomyśleć w przyszłości. Grip nie robi zdjęć, nie ma także wpływu na jakość zdjęcia, ale umila pracę

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Poxigrip only!!! :P A aku jeszcze ani razu mi nie zabrakło, trzeba tylko rozsądnie używać.

Eroll
    Guest

Domyślnie

No tak, w przyszłości na pewno mozna pomyśleć

Będę potrzebował jeszcze przejściówki na M42... i teraz pytanie, czy ktoś miał do czynienia z niby jakąs nowszą wersją (oczywiście droższą)?

http://www.allegro.pl/item298018037_...ostrosci_.html

Sprzedawca twierdzi, że wersja wczesniejsza sprawdzała się gorzej, ale nie wiem czy to nie tylko taki chwyt.. hmm.

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eroll Zobacz posta
    No tak, w przyszłości na pewno mozna pomyśleć

Będę potrzebował jeszcze przejściówki na M42... i teraz pytanie, czy ktoś miał do czynienia z niby jakąs nowszą wersją (oczywiście droższą)?

http://www.allegro.pl/item298018037_...ostrosci_.html

Sprzedawca twierdzi, że wersja wczesniejsza sprawdzała się gorzej, ale nie wiem czy to nie tylko taki chwyt.. hmm.
    drogo
    kupujesz ten adapter co jest na 2 zdjęciu a nie ten co jest na pierwszym
    chińskie podróbki ewolułują z powodów zmian oprogramowania lub tez zabiegów marketingowych

Eroll
    Guest

Domyślnie

W takim razie jaka przejściówkę z dandelionem kupić, żeby to wszystko dobrze działało ?

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Poxigrip only!!! :P A aku jeszcze ani razu mi nie zabrakło, trzeba tylko rozsądnie używać.
    Spokojnie kolego bo cos w tym watku w niezdrowe podniecenie wpadasz na punkcie swojego trabanta. To dobry aparat jesli chodzi o matryce, ale nie wpieraj ludzia ze ma swietna ergonomie, akceptowalna to moze i ona jest ale z gripem i duza doza samozaparcia.

A co do tematu to taki 20d + grip delta + kit + T28-75 to chyba najlepsza rada ktora padla do tej pory

Uprawnienia umieszczania postów