Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Wątek: Z Analoga na cyfre = zadowolenie ?

Eroll
    Guest

Domyślnie

Zdecydowałem się na canona 350d. Jednak. Nie wiem czy zakocham się do tego stopnia w fotografii cyfrowej, więc na tym etapie nie będe jeszcze ryzykował i przepłacał. Dziękuję wszystkim za porady. Mam nadzieję, że pomożecie również kiedy pojawią się moje pierwsze problemy z obsługą 350d....

Bywalec Awatar mssk
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

W sumie dobry wybór, jeśli nie jesteś pewny co będzie dla Ciebie najlepsze. Zanim kupiłem 400d miałem w ręku przez weekend 350d i przez jakąś godzinę 30d. Gdyby nie cena to może wybrałbym 30d, ale wszedł 400d w 2006 roku i postanowiłem go kupić. Uważam, że jak na moje potrzeby jest OK. Przez pewien czas dopinałem szkła na M42, ale od czasu gdy kupiłem obiektyw Canon 100mm macro i 50 / 1.4, prawie o nich zapomniałem. To nie oznacza, że są złe ale jestem przyzwyczajony do AF z analogowego Canona. Tak czy inaczej życzę dużo dobrej zabawy z cyfrową fotografią.
    Regulamin pkt 8.

Eroll
    Guest

Domyślnie

I właśnie o to chodzi.... zostało trochę kasy więc na pewno po jakimś czasie dokupię obiektyw Canona. Trzymam się tego, że to szkło robi zdjęcia i kropka A nie mam wielkich łap, żeby 350d wydawał mi się zbyt mały. Z gripem jest świetnie. Zresztą miałem w rękach 30d z gripem i wydawał mi się zbyt masywny. Chyba nawet większy od mojego Zenita. Dzięki, powodzenie się przyda

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów