Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Wątek: Z Analoga na cyfre = zadowolenie ?

Mieszany widok

Eroll
    Guest

Domyślnie

Spróbuję najpier wylicytowac 30d z aukcji:

http://www.allegro.pl/item299260287_...imum_wawa.html

Swoją drogą, ciekawe za ile pójdzie....
    A jak nie to wezmę nowego 400d

Eroll
    Guest

Domyślnie

Mam jeszcze pytanie apropo GRIPA ? Czy jest on konieczny ? Mógłbym kupić canona 30d + obiektyw, ale gdybym miał dokupić jeszcze gripa za 500 zł to byłoby już ponad budżetem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Eroll Zobacz posta
    Mam jeszcze pytanie apropo GRIPA ? Czy jest on konieczny ? Mógłbym kupić canona 30d + obiektyw, ale gdybym miał dokupić jeszcze gripa za 500 zł to byłoby już ponad budżetem.
    Konieczny nie jest, ale to bardzo przydatny dodatek, więc warto o nim pomyśleć w przyszłości. Grip nie robi zdjęć, nie ma także wpływu na jakość zdjęcia, ale umila pracę

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Poxigrip only!!! :P A aku jeszcze ani razu mi nie zabrakło, trzeba tylko rozsądnie używać.

Bywalec
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Włos się jeży na widok tylku różnych opinii: kup sobie body, w komplecie powinien być podstawowy obiektyw, następnie poeksperymentuj i wtedy zorientujesz się, czego Ci potrzeba. Zasada jest prosta: szklo powinno być wieczne, korpus od czasu do czasu trzeba wymienić. Jedno jest pewne: nawet 350D to kawał świetnej elektroniki, a jeśli kupisz dwa razy droższy korpus, to wcale nie znaczy, że będzie on dwa razy lepszy - nie daj się zwariować.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Zapraszam do obejrzenia www.bogdanszarmach.rwi.pl . Wszystkie zdjęcia z 350D oraz Prakticy LB2 . 350D również z m-42 . Pozdrawiam

Eroll
    Guest

Domyślnie

Dzięki, Wasze opinie jak najbardziej naprowadzają na dobrą drogę..

Fajna galeria, czym zrobione jest zdjęcie w dziele ludzie/Tytuł: Ania ?

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

350D i ef 70-200 f/4 L

Bywalec Awatar mssk
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

W sumie dobry wybór, jeśli nie jesteś pewny co będzie dla Ciebie najlepsze. Zanim kupiłem 400d miałem w ręku przez weekend 350d i przez jakąś godzinę 30d. Gdyby nie cena to może wybrałbym 30d, ale wszedł 400d w 2006 roku i postanowiłem go kupić. Uważam, że jak na moje potrzeby jest OK. Przez pewien czas dopinałem szkła na M42, ale od czasu gdy kupiłem obiektyw Canon 100mm macro i 50 / 1.4, prawie o nich zapomniałem. To nie oznacza, że są złe ale jestem przyzwyczajony do AF z analogowego Canona. Tak czy inaczej życzę dużo dobrej zabawy z cyfrową fotografią.
    Regulamin pkt 8.

Eroll
    Guest

Domyślnie

I właśnie o to chodzi.... zostało trochę kasy więc na pewno po jakimś czasie dokupię obiektyw Canona. Trzymam się tego, że to szkło robi zdjęcia i kropka A nie mam wielkich łap, żeby 350d wydawał mi się zbyt mały. Z gripem jest świetnie. Zresztą miałem w rękach 30d z gripem i wydawał mi się zbyt masywny. Chyba nawet większy od mojego Zenita. Dzięki, powodzenie się przyda

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów