Wczoraj osobiście odebrałem swój Lightsphere od Propiego. Jest dosyć ciasno, ale dobrze dopasowany do lampy. Na razie jeszcze nie miałem czasu dobrze go przetestować. Pierwsze wrażenie - jakie to duże!Wiedziałem, że będzie znacznie większy od stofena, widziałem zdjęcia, ale jednak dopiero 'na żywo' robi prawdziwe wrażenie:wink:
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
to zobaczcie dlaczego się to tak nazywa![]()
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograftylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl
Ok, w związku z brakiem kontaktu ze strony Krasuskiego, uważam listę za zamkniętą i wysyłkę za zakończonąDziękuję za tłumny udział i wyrozumiałość, polecam się na przyszłość
Ze swojej strony zapraszam chętnych na WhaleTail, dla forum słuszny rabacik, a towar dostępny od ręki![]()
Propi, a dlaczego ja jeszcze niedostalem???
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Nie mam pojęcia :-?
Mam w ręku dowód nadania z dnia 11.02. Paczka priorytetowa, numer (00) 25900773 3 38218599 1. Wedle moich informacji to przesyłka powinna już dawno dotrzeć... :/
Poczta Polska![]()
priorytet polecony mozna podobno reklamowac po dwoch tygodniach ;-)
mialem ostatnio taka przygode - chodzilo o pewne papiery.. kopia poszla kurierem no ale kopii kopii Lightsphere nie wyslesz![]()
masakra, to niepozostaje mi nic inego jak czekac
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Propi - a gdzie konkretnie masz oferte na WT ? bo na aukcjach nie widze...
Konoce ale foce