Nie rozumiem tylko jednego... na co się wykruszacie?Na Allegro tego nie ma, a jak jest - to droższe. Oryginały też niewiadomokiedy przybędą... czyżby była jakaś konkurencja, o której nie wiem?
![]()
Nie rozumiem tylko jednego... na co się wykruszacie?Na Allegro tego nie ma, a jak jest - to droższe. Oryginały też niewiadomokiedy przybędą... czyżby była jakaś konkurencja, o której nie wiem?
![]()
Propi sprawdź PW![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Sprawdziłem, jeśli wersja przezroczysta Ci odpowiada, dopisuj się do listy![]()
OK, dopisuję się na wersję do 580EX II![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Cieszę się
Lista jest zamknięta i nowe osoby dopisują się tylko, kiedy ktoś się odpisze.
Proszę pierwsze trzy osoby z listy o kontakt celem finalizowania transakcjiInnymi słowy - sokół wylądował
![]()
Witam
Jeśli ktoś z pierwszych trzech osób zrezygnował proszę przesunąć mnie na miejsce tej osoby z listy i dać znać.
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Kolego Krasuski - kolejeczka jest.... zadnego przeskakiwania... jak wymiekł ktos z pierwszej trojki to wchodzi najblizszy na to miejsce - a nie z konca listy....
Konoce ale foce
spoko
taka cisza się zrobiła to pomyślałem że może pierwszy będę na liście
może ktoś potwierdzić tą liste ?
01. aNgest do 580 EXII - PRZELEW
02. Schuvi do 430 EX - PRZELEW
03. donald7000 do 580EX II - PRZELEW
04. KrzychK do 430EX - POBRANIE
05. KrzychK do Sigmy EF-500 DG Super - POBRANIE
06. Tomuś 380EX - POBRANIE
07. BelYaal 580ex II - POBRANIE
08. Alx_80 580EX - PRZELEW
09. irQ 580Ex II
10. Krasuski do 580 EX II - PRZELEW
11. dickhead do 430 EX - PRZELEW
czy coś pokręciłem ?![]()
po pracy
www.krzysztofkrasuski.pl
Wszystko się zgadzaPóki co otrzymałem jeden przelew, dziś bądź jutro wysyłam zatem pierwszy dyfuzor. A tymczasem na Allegro wrzuciłem chińskiego WhaleTaila... obadajcie sobie, może ktoś się skusi
![]()