C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Pewnie już myśleliście że o Was zapomniałem
Miałem pad komputera, a raczej monitora... teraz siedzę na najtańszej panoramie 19" dostępnej w MediaMarkcie i niedługo przyjdzie mi udowodnić, że na matrycy TN da się mistrzowsko obrabiać foty
Co do zamówienia - pierwsza paczka jest już w Polsce, ale błąka się po urzędach celnych, myślę poniedziałek/wtorek będę rozsyłał pierwsze trzy dyfuzory.
Drugie zamówienie poszło we wtorek do naszego dystrybutora. Mają tam chyba jakiś chiński rok smoka, bo na razie odzewu brak, ale w razie czego gotówkę mam na koncie i jak tylko dostanę odpowiedź, wchodzę na PayPala i przesyłam siano.
Teraz musicie się uzbroić w cierpliwość - jeśli ktokolwiek przez długie czekanie będzie chciał się wycofać, rozumiem w 100% i nie będę się denerwowałNic póki co nie wpłacaliście i nie inwestowaliście, więc jeśli ktoś się znuży, zrozumiem. Z mojej strony staram się pocisnąć wszystko w maksymalnie krótkim czasie, ale niestety jesteśmy wszyscy zależni od jakiegoś żółtego pana kilka tysięcy kilometrów stąd. Cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości, mości Panowie, tylko o to Was proszę.
A ja raczej robie w takim razie wypad z baru... myslalem, ze 10 sie musi uzbierac bo 10 sztuk idzie, sorrki, ale bede szukal czegos innego
Spoko, w temacie informowałem że pierwsze trzy osoby dostaną od razu.
Cierpliwym dziękuję i postaram się informować na bieżąco o postępach.
a siakis szacunkowy czas dla pozostalych??? tydzien ? dwa? miesiac?
Konoce ale foce
no to wychodzi że ja też podziekuje ... niechętnie ale ... nawet nie wiemy kiedy .
dzieki!
5d grippen
17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...