Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 166

Wątek: Lightsphere wersja chińska - lista

Coś już napisał Awatar rodeoo
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Bylbym zainteresowany jak najbardziej tylko, niemam jeszcze zamowionego do 430, i niewiem jak mi sie to spodoba, a po drugie do 580 sie dopiero przymierzam,wiesz srodkow do dyspozycji niemam zbyt wiele, ......wiec poczekam jeszcze troche.[/QUOTE]

Ja jestem zainteresowany NA 580 exII
    Ja cena ?
    Proszę na priv lub mail
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ja jestem zainteresowany NA 580 exII
    Ja cena ?
    Proszę na priv lub mail
    Ostatnio edytowane przez rodeoo ; 25-02-2008 o 23:15 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Propi,nieuwierzysz!!! Dostalem przesylke,jeszcze niewiem co jest w srodku,ale dostalem
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Wow, już zaczynałem się martwić, że będę musiał procesować się z pocztą
    Daj znać jak sprawdzisz zawartość

Smile

Mam,mam,mam. Jak sie z tym niedlugo pokaze na weselu, to beda niezle czaic co to za znicz sobie zapodalem.
    Tak jak ktos tu juz pisal, bede wciskal kit ze to moja miarka,a jest konkretna.
    Wbrew pozorom,lampa sie nieprzekreca w pionowych ujeciach.
    Uwazam ze pomaranczowa nakladka jest najlepsza,super ociepla obiekty fotografowane, twarze sa o wiele przyjemniejsze,ale...trzeba wydluzyc delikatnie czas naswietlania 80-30, i przymknac troche szklo na 5-7, i wtedy jest idealnie.
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Domyślnie

mona poprosic wiecej info o tej podrobce lightsphere?

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Mam ową podróbkę i ...
    Wykonanie jest całkiem przyzwoite, nie miałem w ręku oryginały ale spodziewam się że jest niemal identyczny.
    Co do działania to nie mam porównania, ale nie sądzę żeby wersja chińska była bardziej żarłoświetlna.
    Efekty nie powaliły mnie na kolana w stosunku do stoffena. Taka duża "kupa" plastiku a działa podobnie. Podejrzewam, że może się okazać zbyt kłopotliwa w trakcie użytkowania, ale czas pokaże.
    Kolorowe nasadki - jestem w trakcie testowania pomarańczowej, w warunkach pokojowych z zaglądającym światłem słonecznym daje wszystko pomarańczowe, dopiero ustawienie WB na 2800 daję zbliżony efekt. Myślę, że w pomieszczeniach z mniejszą ingerencja światła dziennego da się tej nasadki użyć.
    Wybór należy do Ciebie.

Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    mona poprosic wiecej info o tej podrobce lightsphere?
    Ale jakich informacji oczekujesz? To nie elektronika i różnice między "podróbką" a "oryginalnym" produktem trzebaby mierzyć chyba mikroskopem elektronowym To nie jest sprzęt, w którym oryginalność gwarantuje cokolwiek więcej, poza instruktażową płytą DVD

Domyślnie

donald7000 dziekowac!

eee tam, widzialem roznice miedzy oryginalnymi o-ringami, a tymi czeskimi podrabianymi. jest spora, wiec pytam. dam znac jutro w nocy lub w poniedzialek, musze przemyslec, a moge byc chetny.

pozdrawiam!

Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Witam ponownie śpiących
    Dostałem kolejną porcyjkę LiteDomów, tudzież Lightspherów. Wszystkie rozmiary dostępne, proszę śmiało pytać. Cena to 130zł z przesyłką, 135zł za pobraniem, więc jak widać jest taniej niż na Allegro. Poza tym producent nam się zmienił i przynajmniej pudełka wyglądają trochę ładniej
    Chętnych zapraszam do składania zamówień

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    Kolorowe nasadki - jestem w trakcie testowania pomarańczowej, w warunkach pokojowych z zaglądającym światłem słonecznym daje wszystko pomarańczowe, dopiero ustawienie WB na 2800 daję zbliżony efekt. Myślę, że w pomieszczeniach z mniejszą ingerencja światła dziennego da się tej nasadki użyć.
    Wybór należy do Ciebie.
    W Lightsphere bursztynowy kapsel daje najlepsze efekty gdy przestawiasz WB na tungsten ( 3200K ) i wtedy dopiero jest sens aby ocieplał Ci "niebieskość".
    Mordo Ty moja !

Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów