Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 166

Wątek: Lightsphere wersja chińska - lista

Smile

Cytat Zamieszczone przez Propi Zobacz posta
    Nie mam pojęcia :-?
    Mam w ręku dowód nadania z dnia 11.02. Paczka priorytetowa, numer (00) 25900773 3 38218599 1. Wedle moich informacji to przesyłka powinna już dawno dotrzeć... :/
    Ale zeby jej do dzis niebylo to to juz jest przesada, niemyslisz??
    W sumie i tak niemam czym focic bo wyslalem do kalibracji do Schuhmann-a, ale bym sobie podotykal ;-)
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Też uważam, że to przegięcie.
    Na dodatek, dostałem od Poczty pismo dot. sprawdzania rzetelności pracowników. Zgadnij jaką paczkę wylosował ich system?
    Niestety nie dotyczy to doręczalności przesyłek, a jedynie zgłaszanych świadczeń i wnoszonych opłat - słowem, niewiele tu mogę Ci pomóc :-?.
    Jak upłynie regulaminowy czas, zgłoszę reklamację na poczcie. Na razie zostaje cierpliwie czekać.

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Propi Zobacz posta
    [...] Na razie zostaje cierpliwie czekać.
    Propi - moja przesylke wyslales 7 lutego rano, ja 13 jakos w poludnie odebralem i _grzecznie_ zapytalem sie pana dlaczego to trwa i tydzien kiedy paczka priorytetowa i .... delikatnie mowiac zostalem zjechany. Na zakonczenie pracownik poczty powiedzial, ze ogolnie to "... powinienem sie cieszyc, ze to tylko tydzien a nie dwa czy trzy. I ze placenie za ta usluge (priotytet) to szczyt glupoty"

wiec jaka firma i jacy pracownicy - taka usluga :-?

Smile

Cytat Zamieszczone przez KrzychK Zobacz posta
    Propi - moja przesylke wyslales 7 lutego rano, ja 13 jakos w poludnie odebralem i _grzecznie_ zapytalem sie pana dlaczego to trwa i tydzien kiedy paczka priorytetowa i .... delikatnie mowiac zostalem zjechany. Na zakonczenie pracownik poczty powiedzial, ze ogolnie to "... powinienem sie cieszyc, ze to tylko tydzien a nie dwa czy trzy. I ze placenie za ta usluge (priotytet) to szczyt glupoty"

wiec jaka firma i jacy pracownicy - taka usluga :-?
    KrzychK,
    1, Ty chyba spac niemozesz jak piszesz posta o 4 rano ;-), hehehe
    2, Uspokoiles mnie naprawde swoja wypowiedzia,hehe
    Poczekam jeszcze troche, a byc moze nieglugo bede potrzebowal jeszcze do 580II,Propi co Ty na to? ;-)
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

A ja na to jak na lato
    Póki co jeszcze są, kolejne niedługo pewnie zamówię. Jakby co, pisz

Coś już napisał Awatar KrzychK
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Schuvi

dla kolegi z grupy wszystko, nawet wstawanie w srodku nocy aby odpowiedziec

ps. przy okazji - post 120 - Tomus ma wolna nasadke od Propiego na 580EX...

Domyślnie

Schuvi

dla kolegi z grupy wszystko, nawet wstawanie w srodku nocy aby odpowiedziec

Hehe,dzieki za troske. Tylko ze narazie sie przymierzam do 580, wiesz ze troche sobie kosztuje. Ale moze to tego czasu Propi jeszcze cos wymysli,wierze w niego.Heheheh
    pozdro

ps: dzwonilem niedawno do moich rodzicow w polsce i dalej tulipana niema.Zaj... tych pocztowcow!!!!

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale Propi-ego polecam jakis czas temu miałem okazje zakupić szkiełko....dzieli nas "parenaście km" godzinka jazdy a mimo to paka szła 3 dni......no tak to już jest, mój rekord to paka wychodząca z moich rąk 17 grudzień u odbiorcy 21 stycznia....nie ma jak terminowość panowie pocztowcy wymiękaja przy pracownikach urzędu celnego.....od 2 tygodni walcze o wydanie paczki, idiota z hk wysłał jakieś gumowe gówno w paczce, które ....."dziwnie pachnie" pierwszy raz widziałem takie "wypełnienie" no i panowie za cholere nie chcą mi wydać paki bez oświadczenia ze strony wysyłającego iż nie są to produkty pochodzenia azbestowego....(czy to nie paranoja??)męcze się i męcze a efekt mizerny choć myśle że dogadałem się wreszcie z kolesiami od digitalrev i przefaksują oświadczenie....ubaw mieli po pachy...meile zlali(powaga!!) musiałem do nich dzwonić i tłumaczyc sytuacje że to nie joke! sam już się śmieje z tej sytuacji.....ciekawe tylko kto policzy moje koszta?? sprzęt leży, ja trace kasę, wywalam kase na połączenia z hk a oni w głupa walą że nie mogą.....btw urząd celny również wysyła oclone paki przez PP, raz mi tak wysłali jakies pierdoły że paczka z hk szła 5 dni a paczka po PL latała przez 9 dni.......jednym słowem jazda na całego
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 20-02-2008 o 23:33

Dopiero zaczyna Awatar Tomuś
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

jesli ktos chetny to zapraszam, zanim odesle Propiemu.
    pasuje do 580EX i 550EX (tak jest na pudelku)
    Pozdr.
    T.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    raz mi tak wysłali jakies pierdoły że paczka z hk szła 5 dni a paczka po PL latała przez 9 dni.......jednym słowem jazda na całego
    Moze lepiej byloby gdybym sobie kazal ja do Wiednia przyslac, bym moze juz mial na lampie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Tomuś Zobacz posta
    jesli ktos chetny to zapraszam, zanim odesle Propiemu.
    pasuje do 580EX i 550EX (tak jest na pudelku)
    Pozdr.
    T.
    Bylbym zainteresowany jak najbardziej tylko, niemam jeszcze zamowionego do 430, i niewiem jak mi sie to spodoba, a po drugie do 580 sie dopiero przymierzam,wiesz srodkow do dyspozycji niemam zbyt wiele, ......wiec poczekam jeszcze troche.
    Ostatnio edytowane przez schuvi ; 21-02-2008 o 19:49 Powód: Automerged Doublepost

Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 41213141516 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów