Ten maly laptop wazy nieco ponad 1Kg (nie mam tak dokladnej wagi). Wielka zaleta (moim zdaniem) to ze nie trzeba miec super hiper torby na aparat/laptop. Bierzesz z soba, zrzucasz zdjecia na databank, idziesz do hotelu z databanka na laptopa wstepna selekcja (czyli u mnie jak zwykle kasowanie 1000000000 ujec tego samego - wybor wzglednie najlepszychZamieszczone przez snowboarder
). Jest wygoda jak cholera, no i czas pracy (baterie) w porownaniu z innymi laptopami o niebo lepszy. Wlaczasz, podlaczasz, selekcjonujesz, kopiujesz i jest spoko. O baterie sie nie martwisz. Wazy tyle co 2x 24-105 tak wiec jak jest w "normalym" plecaku to jak kilka buteleczek picia - rowno rozlozony - nic nie uwiera w plecy. Jedyny mankament to to, ze w pelnym sloncu niewiele widac (ale to extremalne warunki np. lato - hiszpania - pelne slonce - nie ma sily).
E........ moim zdaniem tak zle nie bedzieZamieszczone przez snowboarder
Jak najbardziej. Sprawdzone i polecone. Ja mysle o sobie ale zonie sie spodobal (nawet bardzo) i te reklamowki na www.apple.com. Nie mam czasu zeby pojsc do (jak ja to nazywam) iPod'owni i dotknac ot cudo - zreszta jak mniemam na poczatku "nie bede sie w stanie dopchac". Moze w tygodniu pojde to dam znacZamieszczone przez snowboarder