Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Tamron 17-50 f2.8

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie Tamron 17-50 f2.8

Nie dawno w pewnym sklepie foto pytałem o Tamron'a 17-50. Czy bywa, jak tak to ile sztuk zwykle mają na stanie itd. Zostałem poinformowany, że teraz to mają 1, max 2 sztuki, że nie ma problemów. Na pytanie o reklamacje, powiedziano mi, że od czasu kiedy dostają japońskie Tamrony nie ma reklamacji. Wcześniej dostawali chińskie i wiele było wadliwych.

Pytanie brzmi: Czy to tylko chłyt materkindody, czy jest w tym ziarnko prawdy?
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Coś już napisał Awatar KrzysiekRally
    Miasto
    Wrocław
    www.image-sport.net moja www
    www.imagesport.digart.pl prace
    www.facebook.com/imagesportnet
    7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CamelXP Zobacz posta
    Nie dawno w pewnym sklepie foto pytałem o Tamron'a 17-50. Czy bywa, jak tak to ile sztuk zwykle mają na stanie itd. Zostałem poinformowany, że teraz to mają 1, max 2 sztuki, że nie ma problemów. Na pytanie o reklamacje, powiedziano mi, że od czasu kiedy dostają japońskie Tamrony nie ma reklamacji. Wcześniej dostawali chińskie i wiele było wadliwych.

Pytanie brzmi: Czy to tylko chłyt materkindody, czy jest w tym ziarnko prawdy?
    Ja mam aktualnie kilkanaście sztuk, a jeśli chodzi o info china -> japan to jest w tym trochę prawdy. W chińskich psuł się zoom.

Wiesz, sklep może mieć na stanie i jedną sztukę, ale niech ci sprawdzą przed wysyłką..
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uprawnienia umieszczania postów