Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: jak zaraziliscie sie i jak uczysliscie sie fotografowac

Mieszany widok

Bywalec Awatar pawelloon
    Miasto
    Kraków/Monachium

Domyślnie

Fajny temat
    Ja zaczynałem w okresie kiedy jeszcze błony światłoczułe kupowało sie u Ruskich na bazarach bo były tanie i w miare dobre.
    No i fotografowalem a w sumie zaczynałem focic rosyjską Smieną M8, pozniej był długo Zenit.
    Doswiadzcenie na filmach dłuższe niz w fotografii cyfrowej dlatego nieraz posiadam inne podejscie do tematów fotograficznych....

Bywalec Awatar jar14
    Miasto
    Domanowice-Wrocław

Domyślnie

u mnie było tak znalazłem starego zenita dziatka nie pamiętam jaki model ale jakiś ze światłomierzem selenowym czy cuś takiego w każdym bąć razie żadne tam ttl pózniej był 12xp to była maszyna i lampa na 220v a potem to już jakoś poszło 1 dziecko eos3000 pózniej 33 bo przecież trzeba focić dla potomności potem zamiana na g5 no i teraz znów lustro 400d i focimy dalej

Domyślnie

U mnie:

Pewnego dnia (+/- 10 miesięcy temu) "wpadłem" do galerii makro przez przypadek.
    Potem myśl --> "Zaj******, ciekawe czy dużo roboty z tym jest?"
    Szperanie po google, kupno tulejki do Minolty Z1 8), do kompletu oczywiście Helios 8) no i zadowalające efekty

I od jakiegoś miesiąca wreście upragnione 30D 8)

Oto cała historia

Uprawnienia umieszczania postów