Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Początkujaca posiadaczka eosa 400D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schuvi Zobacz posta
    ...jedno jest pewne.Gdybym (teraz to wiem) mial na poczatku wydac 3000k to poszukalbym uzywanego(chociaz jest o takiego ciezko) C 24-70/2,8L.
    Masz wtedy szklo warte tej kasy w 100%, szeroki kat,super swiatlo,maly tele,szybkosc,piekny bokeh,To moje zdanie, powodzenia
    Zaiste, kapitalny to pomysł proponować początkujacej posiadaczce eosa 400D kupno kilogramowego grzmota, który w połączeniu z tym aparatem nie jest w zasadzie ani wystarczająco szeroki, ani szczególnie długi, ani wygodny w użyciu...

Cytat Zamieszczone przez an4 Zobacz posta
    Zakupiłam Eosa +kit EFS18-55, zastanawiam się nad kolejnym zakupem obietywów, Canon 50 mm f/1.8 EF II i Canon 75-300 mm f/4.0-f/5.6 EF III, ceny niesą zbyt wysokie co umożliwia mi zakup.
    Czy ktoś mi może pomóc i poradzić czy ten wybór jest słuszny ?A może poleci mi coś innego. A może nie potrzebnie aż dwa obiektywy, jeżeli jeden to który.
    tylko sama sobie możesz odpowiedzieć na pytanie jakie są Tobie potrzebne obiektywy.
    a w jaki sposób?
    - bardzo prosto: robiąc zdjęcia i wnikliwie analizując otrzymane efekty oraz swoje oczekiwania:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=12049
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 16-01-2008 o 12:10
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów