Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: [Rohis] Portrety - moje pierwsze kroki

rohis
    Guest

Domyślnie [Rohis] Portrety - moje pierwsze kroki

Witam,

nigdy nie robiłem zdjęć stricte portretowych, aż tu nagle wpadła myśl by coś zacząć działać w tym kierunku. Wczoraj skusilem sie na pare portrecikow. Oto moje wypociny:

http://www.rohis.yoyo.pl/index.php?list=2

Licze na jakies sugestie, budujaca krytyke, itp bo chce poswiecic troche moich funduszy na budowe mini domowego studyjka do celow wlasnych, czysto hobbystycznych heheh

Pozdrawiam,

Domyślnie

bardzo przyjemnie sie oglada, zwlaszcza te poziome kadry modelki z koralami & ten na ktorym sa obie modelki z obcietymi twarzami do polowy - pedanci pewnie sie przyczepia ze tak nie wolno ale dobre zdjecie potrzebuje wlasnie tego "czegos" - i to "coś" tutaj jest. mala sugestia - wrzucaj nastepnym razem fotki bezposrednio w poscie a nie w linku
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

rohis
    Guest

Domyślnie

wedle sugestii

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

łatwiej i czytelniej.

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

dla mnie ladnie ale 9 jakby nie miala idealnej ostrosci , celuj w oczy , to jest wazne w portretach

Domyślnie

Niezłe moim zdaniem, ciekawie z kadrem sobie radzisz. Jeśli naprawde to są twoje początki, to jesteś lepszy odemnie

Domyślnie

1 mi sie bardzo podoba, reszta juz mniej

rohis
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    Niezłe moim zdaniem, ciekawie z kadrem sobie radzisz. Jeśli naprawde to są twoje początki, to jesteś lepszy odemnie
    nie no, nie tak dosłownie poczatki w ogolnej fotografii, tylko poczatki w portretach

jakies sugestie? czyzby to byly tak idealne zdjecia, ze nikt nic nie krytykuje bo nie ma co?;]

Domyślnie

ta ostrość faktycznie czasem gdzieś ginie albo nie wiadomo na co ustawiasz. Niezłe początki, tylko kup dziewczynom podkład żeby sie tak nie błyszczały)))

Domyślnie

Po przemyśleniu, bardziej podobają mi się kolezanki twoje niż zdjęcia

rohis
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    Po przemyśleniu, bardziej podobają mi się kolezanki twoje niż zdjęcia
    hehe dzięki, w sumie to się nie dziwie :P

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów