bebop - robiąc to b&w chciałem właśnie zatuszować trochę pory. Z pozostałym sugestiami zgadzam sie w 100%.
Wersja bardzo mocno zbliżona do oryginału poniżej.
bebop - robiąc to b&w chciałem właśnie zatuszować trochę pory. Z pozostałym sugestiami zgadzam sie w 100%.
Wersja bardzo mocno zbliżona do oryginału poniżej.
Ostatnio edytowane przez Auwo ; 02-02-2006 o 23:27
ja bym to zrobił w tą stronę. chyba zasugerowałeś się samym kanałem Red...
gra i buczy bebop
jeszcze jedna sprawa: przy tym rodzaju kształtu twarzy (walczę w tym samym temacie ze zdjęciami portretowymi żony) strzelanie na wprost hmm. nie jest korzystne. to samo dotyczy symetrii oświetlenia...
gra i buczy bebop
Na zdjęciach poprawionych przez Auwo poprawiłbym ostrość ust . Oczy ok jednak usta za mało ostre.
bebop - dokładnie konwertowałem na b&w zapomocą BW Workflow pro od Freda MIrandy z dodaniem filtra red
Tomasz1972 - nie tykałem zdjęć pod względem ostrości ale ... zaraz spróbuję cos z tym zrobić![]()
Sorki nie chodziło mi o Twoje przeróby tylko bebopa czarno białeZamieszczone przez Auwo
Tomasz1972 - a tak ?
Tomasz1972 napisałem: w tą stronę a nie: zrób tak. minuta w PS to nie jest obróbka zdjęcia. tym bardziej nie na prevce. moim zdaniem usta powinny być mniej ostre, bo to sugeruje zmarszczki etc. spytaj się dowolnej kobiety jakie wolałaby mieć usta;-) gładkie czy pomarszczone...Zamieszczone przez Tomasz1972
... ale bebop tak;-) bo poblurował.Zamieszczone przez Auwo
źrenice/tęczówka - tak. reszta przesyt. już nienaturalne. moim partackim zdaniem ;-)Zamieszczone przez Auwo
gra i buczy bebop
bebop - podoba mi się twoje "partackie" zdanie![]()
Ta fotka została zrobiona 24-70 ?Zamieszczone przez Auwo
...