kavoo zglasza dzis bledy niczym kompilator![]()
kavoo zglasza dzis bledy niczym kompilator![]()
Errorkompilator nie podaje prawidlowej odpowiedzi
![]()
No... dokladny sie zrobilTyle ze cziter ma 580'tke
Sciagawka? Ladnie to tak? Zreszta... Jako ze wlascicielowi chodzilo o 17mm to sie zmiescilem z rozmiarem
![]()
...
Kuchatek, moze mylisz z debugerem. dobra... koniec OT.
Ty mi tu debuggerow nie wciskajEOT
A wracajac do tematu... Sigma jest ciezka do zdobycia na tanim rynku niestety...
Moze zagadaj do TIP'ow z allegro? Importuja zwykle tony sprzetu, wiec lampe pewnie tez moga bez problemu. Umow sie z gory na jakas cene i mozna poczekac... Mozesz tez poszukac na gieldzie jakiegos sprzedawcy i zamowic cos... Umow sie, spisz na kartce co i jak zeby potem sie nie wykrecal ze mu nagle koszty wzrosly
Do 550'tki sigma super wychodzi taniej ze 300 zeta (na oko), wiec chyba sie oplaci... Zostanie na aku i ladowarke... i jeszcze do body ze dwa aku mozna kupic z jakimis extrasamiNic chyba lepszego nie znajdziesz z takimi wymaganiami w tej cenie...
...
Ale jest cenowo konkurencyjny w stosunku do 550. I jemu właśnie odpowiada parametrami.Zamieszczone przez Jurek Plieth
po przemyśleniu, doszedłem do wniosku, że najbardziej odpowiada mi Sigma EF 500 DG Super. Tylko cene jeszcze nie dla mnie. Muszę poczekać, niestety....
Dzięki wszystkim za porady.
Na co poczekac? Ta lampa nie jest nowoscia... raczej nie bedzie drastycznie taniec jak to ma miejsce na rynku kompaktow/nowych dSLR.Zamieszczone przez Kenso
Chyba ze poczekasz az ci sie pieniazki rozmnoza![]()