Chyba bede musia spróbowac... ale problem w tym ze pelna oferta jest w internecie a w sklepach nie zawsze jest wybór... :-(Zamieszczone przez Artur Lewandowski
Piotr
Chyba bede musia spróbowac... ale problem w tym ze pelna oferta jest w internecie a w sklepach nie zawsze jest wybór... :-(Zamieszczone przez Artur Lewandowski
Piotr
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Jeśli mówimy o tym sklepie, którego podałeś stronę to lepiej do nich wcześniej zadzwonić. Byłem kiedyś u nich po plecak i okazało się że w necie był a w realu nie mieli.Zamieszczone przez Lutek
No nie bede wysylal kasy jak sie nie upewnie ze maja :-)Zamieszczone przez Artur Lewandowski
Pozdrav
Lutek
Kupiłem tą osłone: EW-60C do EF-S 18-55mm i nie zauważyłem winietowania, choć nie testowałem jej, tylko używałem.
W opisie na stronie jak byk stoi, że pasuje do tego obiektywu.
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Jasne... przeciez ja tego nie kwestionuje.. to jest poza dyskusja... ale ta druga wizualnie tez powinna posowac i jedynym problemem jest to ze to od obiektywu o ogniskowej 28mm ale ten nasz kit jest w praktyce 28mm - o to mi chodzi :-)Zamieszczone przez jacam
Pozdrawiam
Lutek
Tylko to druga jest do innego typu obiektywów, zobacz jak wygląda 28/28, średnica filtra to 52 i jest duże prawdopodobieństwo, że nie będzie pasować mocowanie do kitaZamieszczone przez Lutek
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Ojej... to śreednice przeoczyłem....Zamieszczone przez jacam
Lutek