Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Białe mydlo przy zdjeciach pod slonce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Lewandowski
    Nie sprawdzałem jak będzie z innymi osłonami ale faktycznie kąt widzenie się zmniejsza no a logicznie co za tym idzie i mozna się pokusić o inną osłonę.
    A nie możesz podjechać i sobie zobaczyć ?? Nałozysz cykniesz i będziesz miał pewność.
    Chyba bede musia spróbowac... ale problem w tym ze pelna oferta jest w internecie a w sklepach nie zawsze jest wybór... :-(

Piotr
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lutek
    Chyba bede musia spróbowac... ale problem w tym ze pelna oferta jest w internecie a w sklepach nie zawsze jest wybór... :-(

Piotr
    Jeśli mówimy o tym sklepie, którego podałeś stronę to lepiej do nich wcześniej zadzwonić. Byłem kiedyś u nich po plecak i okazało się że w necie był a w realu nie mieli.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Lewandowski
    Jeśli mówimy o tym sklepie, którego podałeś stronę to lepiej do nich wcześniej zadzwonić. Byłem kiedyś u nich po plecak i okazało się że w necie był a w realu nie mieli.
    No nie bede wysylal kasy jak sie nie upewnie ze maja :-)

Pozdrav
    Lutek

Domyślnie

Kupiłem tą osłone: EW-60C do EF-S 18-55mm i nie zauważyłem winietowania, choć nie testowałem jej, tylko używałem.
    W opisie na stronie jak byk stoi, że pasuje do tego obiektywu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacam
    Kupiłem tą osłone: EW-60C do EF-S 18-55mm i nie zauważyłem winietowania, choć nie testowałem jej, tylko używałem.
    W opisie na stronie jak byk stoi, że pasuje do tego obiektywu.
    Jasne... przeciez ja tego nie kwestionuje.. to jest poza dyskusja... ale ta druga wizualnie tez powinna posowac i jedynym problemem jest to ze to od obiektywu o ogniskowej 28mm ale ten nasz kit jest w praktyce 28mm - o to mi chodzi :-)

Pozdrawiam
    Lutek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lutek
    Jasne... przeciez ja tego nie kwestionuje.. to jest poza dyskusja... ale ta druga wizualnie tez powinna posowac i jedynym problemem jest to ze to od obiektywu o ogniskowej 28mm ale ten nasz kit jest w praktyce 28mm - o to mi chodzi :-)
    Tylko to druga jest do innego typu obiektywów, zobacz jak wygląda 28/28, średnica filtra to 52 i jest duże prawdopodobieństwo, że nie będzie pasować mocowanie do kita

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacam
    Tylko to druga jest do innego typu obiektywów, zobacz jak wygląda 28/28, średnica filtra to 52 i jest duże prawdopodobieństwo, że nie będzie pasować mocowanie do kita
    Ojej... to śreednice przeoczyłem....
    Lutek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów