Tamrac system 10, to samo. Taniej.
Tamrac system 10, to samo. Taniej.
Jezeli prawda jest to, co zostalo napisane w jednym z pierwszych postow (a mianowicie - ze Newsweary sa "hecho en Mexico"), mam niepowtarzalna okazje rzucic okiem na ceny u samego zrodla. Googlownica rzecze, ze Meksykanski dystrybutor znajduje sie mniej wiecej 4 stacje metra od mojej lokacji. Jutro sie tam wybiore. Oczywiscie, zdam relacje.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Tak. To prawda. Pisałem o tym w poście nr.4. Przynajmniej moje wyroby tej firmy tam produkowali. W sumie to nie dziwi - amerykańce mają tam bliżej niż do Chin a równie tanią siłę roboczą :neutral: . Niezłą adrenalinę masz (?) w tej chwili będąc w Meksyku przez tą ptasią grypę. Z drugiej strony jesteś w centrum światowych wydarzeń ;-) . Mieszkańcy kilkumilionowego miasta chodzący w maseczkach na twarzy... Czekam na fotoreportaż. Udanych zakupów
. Sakwy będą miały dobry chrzest w warunkach meksykańskich.
Ostatnio edytowane przez BuRton ; 09-05-2009 o 09:14
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Jak dobrze pojdzie, to sakwy beda przechodzic chrzest na walkach Lucha Libre. Jestem w trakcie organizowania wejsciowki foto na przyszly tydzien. Byem wczoraj, bez sprzetu. I zdecydowanie zbyt duzy tam chaos panuje, zeby korzystac ze stealth reportera. A miasto ju wraca do normy, na chwie obecna grypa ma z mojego punktu widzenia same plusy.
Tako rzecze Watson.
Nabylem Newswear Men's Foul Weather Chestvest.
Dawno nie bylem tak zadowolony z jakiegokolwiek zakupu!
Okrutnie wygodne rozwiazanie, bardzo szybki i wygodny dostep do szkiel, calosc dosc pojemna. Newswear przetrwal:
- dzungle - upal, wilgotnosc, deszcze, robactwo
- ulewy w gorach zmieniajace miejskie ulice w potoki
- podroz na pace pickupa w deszczu, z blotem chlapiacym ze wszystkich stron
- meksykanskie miasta, miasteczka i wsie - jakos nikt mnie nie okradl(ale moze bylo to spowodowane ogolnomilitarnym strojem i zarosnieta morda, nie wiem)
- dwie rewizje wojskowe
- 4 rewizje w wykonaniu ochroniarzy
Za niecale 24h sprawdze ten wynalazek podczas reportazu z areny Lucha Libre.
Tako rzecze Watson.
Ostatnio edytowane przez BuRton ; 22-05-2009 o 11:30
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Kupowalem w mx, cena dokladnie taka sama jak w USA (150 USD). Myslalem, ze jako ze sprzet jest "hecho en Mexico" bedzie tu nieco tanszy, niestety tak nie jest.
Tako rzecze Watson.
To, co masz to raczej szelki. Sam muszę kupić pas i dwie sakwy, ale w Polsce cena zawrotna. Poluję na używki.