Dwójka fajna![]()
Dwójka fajna![]()
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II
mnie podobają się wszystkie bez względu czy na zdjęciu jest akcja czy nie, te zdjęcia to kawał dobrej roboty a wybrzydzanie ta jest fajna a ta nie jest nie na miejscu chociażby zewzględu na trud i pracę jaką trzeba wykonać by zrobić takie zdjęcia
Trud i ogrom pracy nie zawsze ida w parze z efektami, wiem to po sobieZe zdjecia ptakow sa wymagajace to prawda, ale mnie one po prostu nudza, co pisalem juz wiele razy. z mojego punktu widzenia 90% tych zdjec przedstawia jakiegos upierzonego stworka stajacego na chudych nuzkach i...tyle. A na #2 cos sie dzieje, wiec jest lepsza niz inne i mi sie przez to podoba
Bo technicznie to wszystkie sa swietne
![]()
skoro cię nudzą to po co tu zaglądasz i oceniasz?
Mi się też wszystkie podobają acz gdybym się do czegoś nie doczepił nie byłbym sobą. Mam wrażenie, iż zdjęcia są ostrzone po całość bez selekcji ostrego planu co potęguje wrażenie szumu.
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
oj Zigi, chyba faktycznie szukasz dziury w całym. Ostrzone selektywnie, ISO 200 , 250, 250. To by było tyle..
A mi się podobają oby trzyChociaż te kropelki.. są super!
Czyli to nie kwestia ostrzenia po całości. Od jakiegoś czasu mam wrażenie iż Twoje zdjęcia (prezentowane miniatury) nabrały w którymś momencie tej ziarnistości. O ile mnie pamięć nie myli coś kiedyś (stosunkowo niedawno) wspominałeś o zmianie softu w którym obrabiasz? Może to właśnie to? Co nie zmienia faktu, iż same zdjęcia są bardzo dobre i się podobają
![]()
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
zdjęcia super ale 2 wymiata![]()
Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2