zimorodki powalają![]()
zimorodki powalają![]()
Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2
ostatnie zdjęcie niesamowite :O
350D
zimorodki po odśpiewaniu hymnów narodowych przystąpiły do nawalanki. Dość ciekawe zjawisko, wcisnęło mnie w fotel (czytaj: głębiej w pokrzywy).
Oto jeden z nich w pozycji bojowej przed zadaniem ciosu:
Rewelacja!
Stronka ciekawa!
podoba mi sie forma!
zdjęcia w teatrze, cóż moja uwaga, duuuzo ich, chcąc przeglądnąć wszystkie trzeba duuużo czasu
moze warto jakiś odnośnik do ulubione i najlepsze wrzucić!
a bardziej cierpliwym te duuuużo zostawić!
ps. świetna galeria!
Będę powtarzał to samo co userzy przede mną, ale trudno przejść obojętnie obok takich ujęć; rewelka, świetne a z ostatnich kilku serii trudno wybrać to najlepsze. Czy Ty naprawdę jesteś amatorem pasjonatom?
Źle się czuję jak sobie nie popstrykamwww.stasiaczek.blogspot.com
---------------------------------------------
Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS
bardzo wam dziękuję za komentarze. Miło mi.
majcz: tak, oczywiście! choć może odrobinę mniej amatorem a bardziej pasjonatem
czas na prezentację barw wojennych z bliska:
wszaystko fajnie tylko tło wygląda jak z ps'a
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
w takim razie świat został wykreowany w PSie. Takie komenty mnie rozwalają - powiedz, że ci się nie podoba. Ale nie sugeruj, że siedziałem nad 200 zdjęciami dorabiając identyczne tło w PSie.
Proszę o opinię, choćby negatywną - ale nie o bezsensowne insynuacje.
przecież napisałem, że się podoba tylko tło wygląda nienaturalnie w 1 wręcz studyjnie...poza tym nie unoś się...napisałem wygląda jak z ps'a a nie że tło zostało zrobione w ps'ie...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!