Eee no teraz to COOLjak to mawia młodzież i nie tylko.
Nawet ten nieruchomy łepek ptaszyska robi wrażenie.
Powiem tak: przypuszczam, że wiele fruwających naszych przyjaciół bardzo ciężko uchwycić siedzących (stojących) na ziemi, gałęzi lub gdziekolwiek ale...
No właśnie, ale zawsze takie kadry nieruchomego ptaka robią na mnie wrażenie, ot wypchane trofeum na ścianie.
Ja jakbym "namierzył" obiekt AF to cierpliwie bym już czekał na ruch z jego strony i CYK.
Przypuszczam, że sam tak robisz. :wink:
PS. Cholercia zająłem się całkiem innym fotografowaniem które różnorodnością tematyki całkowicie mnie pochłonęło i zazdroszczę Tobie stałości.
Już osiągnąłeś mistrzostwo a co dalej, strach pomyśleć.
Pozdrawiam.
A ja sie powtorze - powinienes dla NG pracowac. Zdjecia super co to mowic![]()
Nooo, z Wydrzykiem dałeś czadu!
Super ujęcia.
Ewa - jestem tego samego zdania, co do lasu. I mówię to jako inżynier (w szczególności mechanik).
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
Zdjęcia w NG i zresztą nie tylko są przedniej jakości, składa się na nie, nie tylko umiejętność wyższa jak średnia fotografa, ale jest to praca całego zespołu ludzi dla tej jednej jedynej fotografii, która się tam znajdzie.
Nad kryteriami wyboru zdjęcia proszę trochę pomyśl, myślę - że już wiesz.
Zresztą w efekcie końcowym niema to istotnego znaczenia, toż na końcu oglądamy super fotografie.
Pozdrawiam.
W końcu kto jak kto ale Waldek wie co mówi na temat NG, bo w końcu ekipa NG spędziła u Niego długiwe dni robiąc zdjęcia przepięknej rafy![]()
Myślę że jakby Kubę "zakręcić" wokół NG to coś by z tego mogło być...
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Kuba! Świetne to ptaszysko! Pierwsze - absolutnie niebanalne, oglądam ptaki i nie widziałam takiego ujęcia jeszcze. Trzeci podobnie. I na dodatek budzi coś w człowieku, tęsknotę za odwieczną, dziką pieśnią o wolności...
A drugi - wzrusza...