teraz mozna wlosy liczyc na zimorodku
jeszcze oko jest troszke dziwne , nie wiem , nie mialem z nim nigdy doczynienia , tak ze nie wiem jak on tam ma![]()
teraz mozna wlosy liczyc na zimorodku
jeszcze oko jest troszke dziwne , nie wiem , nie mialem z nim nigdy doczynienia , tak ze nie wiem jak on tam ma![]()
Fakt fakt ! Piwa mu nalac bo dobrze gada! Poprzednia wersja zimorodeka robila wrazenie a teraz... no robi nadaltyle ze wieksze ;]
Bardzo dobre zdjęcia. Powiedz lepiej, jak zdobyć fundusze i nabyć takie cacko jak 500/4To chyba ok 20 tyś. zł?
A tu, to prawie jak w stylu "Sobieski pod Wiedniem" - mały huzar:
http://www.jakubszyma.pl/main.php?me...=731&nf=1#foto
Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 26-03-2008 o 01:33
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Gdyby to było takie "proste" - kupujesz 500tke i masz takie zdjęcia..! Wiem, sprzęt sprzyja powstawaniu dobrych zdjęć, a jednak pomysłowość, warsztat a często determinacja jego właściciela grają ważniejszą rolę. Widzę Kubaman, że znakomicie wykorzystujesz swój sprzet. Gratuluję oka i cierpliwości do ptaków.
Mi, dla odmiany, dużo bardziej podoba się zdjęcie pierwsze, bo model jest dobrze oświetlony. Może nawet warto było bardziej podciągnąć saturację, bo czajka to całkiem kolorowy ptak![]()
[Kubaman] Moze to zbyt osobiste pytanie, ale kupiles szklo czy wypozyczales?
Zdecydowanie zdjęcie drugie.Szkoda tylko,że słoneczko nie znajduje się przed obiektem (tam mi się zdaje),a jeżeli jest to mogłoby jaśniej świecić aby ptaszyna była bardziej jaskrawsza - doświetlona?Nie wiem czy moge tak napisać.
Ogólnie podoba się.Nie ogólnie-podoba się.Czyli - podoba się.