Wiecej dla innych
Oczywiscie chuch bez spirytu jest rownie skuteczny.
Trzeba tylko pamietac o czystej szmatce (od czasu do czasu przeprac w/g instrukcji na opakowaniu).
Wiecej dla innych
Oczywiscie chuch bez spirytu jest rownie skuteczny.
Trzeba tylko pamietac o czystej szmatce (od czasu do czasu przeprac w/g instrukcji na opakowaniu).
...
Kilka razy spotakałem się że znajomi używali spirytusu do czyszczenia szkieł i niby miałby to być super sposób. Ciekawi mnie co na to powłoki MC na szkiełkach ?
Canon 4ever
Jak da sie to pic to i powloki wytrzymaja![]()
...
A może lepiej na stacjiach benzynowych kompresorem. Ręka sie nie będzie męczyć.Zamieszczone przez Vitez
![]()
![]()
Są dwa typy gruszek : do lewatywy ( z twardą końcówką ) i do nosa ( z miękką ). Zarówno te donosowe i te do .... są produkowane w dużych rozmiarach ( Nr 9 lub 11 ). Wolę używać donosowej Nr 11 z uwagi na mniejszy otwór wylotowy - większe ciśnienie powietrza i mniejsze prawdopodobieństwo zarysowania końcówką , która w przypadku do ... jest najczęściej z plastiku .Zamieszczone przez Vitez
Talk ? wystarczy przepłukać kilka razy wodą ( i to wcale nie destylowaną ) gotowanie niewiele da, poza tym paprochy można zassać podczas czyszczenia - i co wtedy ? znowu płukać ?
Jeszcze trochę i okaże się że można to robic tylko w komorze z nawiewem laminarnymz filtrami hepa klasy a .
Zamieszczone przez pantomas
Moja dolewatywowa ma koncowke z gumy, wlasciwie wyglada jak donosowa tylko kingsize 8)
Nie ma czegoś takiego jak gruszka do ****.
Wlewy doodbytnicze nie robi się gruszką, do tego są inne ustrojstwa.
Te gruszki to są gruszki do czyszczenia POCHWY i to sobie zapamiętajcie.
Chyba, że niektórzy z was nie odróżniają pochwy od ****, ale to już nie moja sprawa...![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
No pięknie się temat rozwija, prawie jak na forum ginekologicznym.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Silent - w takim razie douczyc to trzeba panie w aptece bo to one stwierdzily gdy poprosilem najwieksza mozliwa gruszke "aha, do lewatywy? To taka bedzie"![]()
Za panie w aptece nie ręcze.Zamieszczone przez Vitez
Możesz iść do dowolnego szpitala na oddział gastrologiczny lub chirurgii ogólnej i poprosić o demonstrację zestawu do lewatywek - zapewniam, że gruszki w nim nie uświadczysz.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...