Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 87 z 87

Wątek: Czy używacie filtrów?

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzegorzS
    To podłącze się tutaj z pytaniem.
    Gdzie w Warszawie (prócz Stodoły) jest jakiś sensowne miejsce gdzie możnaby nabyć jakieś sensowne filtry?
    Co oznacza "sensowne" filtry, chodzi ci o firmę, rodzaj filtrów czy też "sensowną" cenę.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec Awatar GrzegorzS
    Miasto
    Warszawa-Bielany

Domyślnie

Hoya, Heliopan, B+W
    Nie żadne wynalazki po 15zł/kg
    Byłem dzisiaj w Magmie (bo miałem po drodze ;-) ale np. Skylight na 58mm nie było żadnego
    40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Hmm.. co do filtrów to jest tam jakaś UV, polar Hoya`i i w sumie 2 połówki cokina (połówka szrana i tabaka) tylko, że na A, ale z tego własnie nad czym myślałem i co tu doczytałem to chyba lepiej zainwestować w P i w razie czego mieć "święty spokój" jak się coś większego niż 62mm dostanie.

pozdro.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GrzegorzS
    Gdzie w Warszawie (prócz Stodoły) jest jakiś sensowne miejsce gdzie możnaby nabyć jakieś sensowne filtry?
    Jesli zarowno dobra firma jak i w dobrej cenie to nie Stodola ani zaden sklep w Warszawie tylko sklepy www.foto-raj.pl i www.sklepfotograficzny.pl . Taniej nie znalazlem a porzadne filtry sprzedaja.

Bywalec Awatar GrzegorzS
    Miasto
    Warszawa-Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jesli zarowno dobra firma jak i w dobrej cenie to nie Stodola ani zaden sklep w Warszawie tylko sklepy www.foto-raj.pl i www.sklepfotograficzny.pl . Taniej nie znalazlem a porzadne filtry sprzedaja.
    Dzięki
    I chyba to właśnie zostaje. Byłem dzisiaj m.in. w Foto Kurierze. Drogo i dopiero piątek, poniedziałek.
    40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."

Dopiero zaczyna Awatar klaus

Domyślnie

Łotuż to w Photochłopie można zrobić dużo bajerów, ale fotka ma wygładac po wyjściu z karty tak jak treba a nie pogodiznie bawienia się na kompie!

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Otóż to.

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów