Co oznacza "sensowne" filtry, chodzi ci o firmę, rodzaj filtrów czy też "sensowną" cenę.Zamieszczone przez GrzegorzS
Co oznacza "sensowne" filtry, chodzi ci o firmę, rodzaj filtrów czy też "sensowną" cenę.Zamieszczone przez GrzegorzS
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Hoya, Heliopan, B+W
Nie żadne wynalazki po 15zł/kg
Byłem dzisiaj w Magmie (bo miałem po drodze ;-) ale np. Skylight na 58mm nie było żadnego
40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Hmm.. co do filtrów to jest tam jakaś UV, polar Hoya`i i w sumie 2 połówki cokina (połówka szrana i tabaka) tylko, że na A, ale z tego własnie nad czym myślałem i co tu doczytałem to chyba lepiej zainwestować w P i w razie czego mieć "święty spokój" jak się coś większego niż 62mm dostanie.
pozdro.
Jesli zarowno dobra firma jak i w dobrej cenie to nie Stodola ani zaden sklep w Warszawie tylko sklepy www.foto-raj.pl i www.sklepfotograficzny.pl . Taniej nie znalazlem a porzadne filtry sprzedaja.Zamieszczone przez GrzegorzS
DziękiZamieszczone przez Vitez
I chyba to właśnie zostaje. Byłem dzisiaj m.in. w Foto Kurierze. Drogo i dopiero piątek, poniedziałek.
40D+BG-E2N+70-200/4L+Tamron 28-75/2,8 580EX II"Lepiej milczeć i być podejrzewanym o głupotę niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości ..."
Łotuż to w Photochłopie można zrobić dużo bajerów, ale fotka ma wygładac po wyjściu z karty tak jak treba a nie pogodiznie bawienia się na kompie!