I tak i tak wychodzą paskudne "połówkowe" (fuj!!!) kadry ;-)Zamieszczone przez akustyk
Janusz
I tak i tak wychodzą paskudne "połówkowe" (fuj!!!) kadry ;-)Zamieszczone przez akustyk
Janusz
Zamieszczone przez Jurek Plieth
Tak, znam ta metoda i zgadzam sie, ze to calkiem niezle rozwiazanie, natomiast co do Polara mialem troche co innego na mysli, minowicie skasowanie odblyskow swietlnych na naiektorych powieszchniach ktore przeszkadzaja (na wodzie, na szybie...) owszem moze i mozna naswietlic zdjecie na taki odblysk ale nie dosc, ze czasami moze to byc straszliwie trudne (bardzo, abrdzo silny punktowy odblysk) to jeszcze zajmueje malutki fragmecik zdjecia... a polarka zakladamy i dalej wioWydaje mi sie, ze czasami jest niezastapiony
A tak poza tematem to odwiedzilem Twoja strone o kolarstwie i jestem pod ogromnym wrazeniem!Sam wieksza czesc zycia spedzam na rowerze (z aparatem oczywiscie
) tyle ze nie koniecznie szosowym (aczkolwiek takim tez) jednak dbalosc o szczegoly techniczne i merytoryczna zawartosc tej strony powala na kolana, przestudjowalem z zainteresowanie, pozdrawiam
![]()
Witam.
Ja oprócz polaryzacyjnego, szarego używam filtrów do B&W (żółty, pomarańczowy, zielony, zółtozielony, czerwony i niebieski)
Cosik czarnego + [EF20 f/2,8] + EF28 f/2,8+ EF50 f/1,8+ EF100 f2,0
Dzięki. Do spotkania na szosie i życzę zawsze wiatru w plecy :-DZamieszczone przez sid
więcej o filtrach Cokin na przykład tu: http://www.pragmatic.com.pl/cokin.htmZamieszczone przez Dorn
no_kya
canony i sigmy i różne dodatki
Ej nie doczytales... emotikon byl na koniec i nie chodzi o filtr polowkowy tylko KADR polowkowy, ktory (z malymi wyjatkami) uwazany jest za niedobry. Akurat te zdjecia drzew i sniegu mnie sie nie podobaja wlasnie ze wzgledu na wzglad. KADR polowkowy.Zamieszczone przez akustyk
Nagroda: uscisk dloni pezesa.:-P
Janusz