Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: nasza-klasa

Bywalec Awatar kwv
    Miasto
    biesy i czady

Question nasza-klasa

Czy Nasza-klasa jest zagrożeniem prywatności?
    http://www.weblo.pl/internet/nasza-k...ej-prywatnosci

Według mnie tak. Nawet po nickach tego forum możemy się dowiedzieć czegoś więcej o użytkowniku.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwv Zobacz posta
    Czy Nasza-klasa jest zagrożeniem prywatności?
    http://www.weblo.pl/internet/nasza-k...ej-prywatnosci

Według mnie tak. Nawet po nickach tego forum możemy się dowiedzieć czegoś więcej o użytkowniku.
    Wszystko zależy na ile się odkryjesz. Jak podasz telefon, adres, miejsce pracy itd... toś jest głupi i sam sobie winien.
    bo jak się ktoś dowie, do jakiej podstawówki chodziłem, to mi chyba nie jest w stanie zaszkodzić...

Sam portal natomiast mi się bardzo przydał, bo się jednego razu w życiu przeprowadziłem i potraciłem znajomości, które właśnie dzięki n-k udało mi się odzyskać.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Wszystko zależy na ile się odkryjesz. Jak podasz telefon, adres, miejsce pracy itd... toś jest głupi i sam sobie winien.
    bo jak się ktoś dowie, do jakiej podstawówki chodziłem, to mi chyba nie jest w stanie zaszkodzić...
    To samo
    Nie podaje gdzie pracuje, mieszkam, zadnych telefonow, GG (nie uzywam) SKYPE - nic. A czy ktos wie gdzie, z kim, chodzilem do szkoly - to mnie to ******.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta

Sam portal natomiast mi się bardzo przydał, bo się jednego razu w życiu przeprowadziłem i potraciłem znajomości, które właśnie dzięki n-k udało mi się odzyskać.
    Nic dodać!

Demonizowanie "naszej klasy" jest tak samo wnerwiające jak naiwność tych, którzy podają wszystkie swoje dane.

Zdobycie danych osobowych wcale nie jest takie trudne, a jak ktoś pokazuje na "NK" ile ma kasy, jaki dom, samochody itp to świadczy tylko o jego głupocie. Aczkolwiek nie sądze, żeby złodzieje korzystali z "NK" jako miejsca wyboru potencjalnych ofiar ... mają lepsze sposoby.
    5d MkII

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lesio'73 Zobacz posta
    Zdobycie danych osobowych wcale nie jest takie trudne, a jak ktoś pokazuje na "NK" ile ma kasy, jaki dom, samochody itp to świadczy tylko o jego głupocie.
    Zespół "zjazdu absolwentów" w nowoczesnym wydaniu Każdy chwali się co to osiągnął...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uprawnienia umieszczania postów