Co ja bede pisal. Zygac sie chce na te uslugi. Tylko by strajkowali. Nie przyniosa CI paczki bo za 700 zl sie nie oplaca. To po co sie zatrudniali? Skoro godzili sie na taka pensje, to powinni wykonywać robote zgodnie z zasadami a nie adekwatnie do swoich zarobkow.

U mnie opek poslal paczke nadana do krakowa do oddzialu w Bielsko Bialej, gdzie czekala 4 dni. Dopiero po mojej interwencji (dodzwonic sie do nich to koszmar jakis) zainteresowano sie , ze jest jakas paczka , ktora zupelnie nie w tym miejscu byc powinna. Ja na to ze mnie to nie obchodzi, ze od dwoch dni wedlug przepisow powinna byc u mnie. Dziewucha mi na to ze przeciez mi w zebach nie przyniesie. A ze byl to piatek to musialem czekac do poniedzialku! Nie rozumiem czemu - przeciez w soboty tez dowoza!

Nigdy wiecej OPKA- dno jakich malo! Pracowanicy (przynajmniej w Kraku) chamscy i nieuprzejmi jakby ci łaske robili. Ale z tego co wiem od kolezanki pracujace w innej firmie, wszedzie sie to zdarza.

Poczte Polska przemilcze bo to jest zupelna kpina. Wczoraj dostalem list z Katowic priorytetowy wyslany dnia 20 grudnia. A o tym ze listonosz od paczek mi zostawia awizo, ze mnie w domu nie bylo, zwlaszcza jak wiem, ze paczka idzie i jak glupi na nia czekam to juz chyba standart. Jak chcesz zlozyc skarge to nikt Ci nie chce udzielic informacji, kto w tym dniu rozwozil.

Zastanawialiscie sie dlaczego wiele sklepow internetowych nie chce wysylac paczek i przesylek do Polski? Pomyslcie chwile.
Play.com oferujacy sprzet audio, video , komputery, dvd, muzyke posiadajacy siedzine w Belgii odmawia wysylek do Polski. A wysyla do Hiszpanii, Anglii, Wloch, Niemiec. Plyty i programy zwykle nie sa polecone. W ciagu 5 lat nie zdarzylo mi sie ANI RAZU zeby jakas przesylka nie dotarla do UK (bo w danych podalem adres przyjaciol z UK) . Ciekawe ile przesylek niepoleconych dotarloby do adesatow w Polsce jak co drugi listonosz i instytucja pocztowa ma lepkie łapska. Zreszta to samo mi powiedzieli na mojego maila. Za duzo kradziezy przesylek pocztowych w Waszym kraju. Nie mozemy pozwolic sobie na takie straty.