Najpierw przedstaw konkretny kosztorys, wówczas będziemy się deklarować
Najpierw przedstaw konkretny kosztorys, wówczas będziemy się deklarować
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
A prosze bardzo
Ja widze to tak.
Przyjazd w sobote rano, zakwaterowanie i ruszamy na bunkry.
Zejdzie nam tam min kilka ładnych godzinek, obiad proponuje w lesie, czyli wojskowa grochów z wkładką. Ciąg dalszy zwiedzania fotografowania i poszukiwania bunkrów.
Z dodatkowych atrakcji proponuje albo starcie w zabawie Paintball lub rajd nawigacyjno-turystyczny, a może jedno i drugie bo przed nami jeszcze niedziela.
Zbiorowego wyżywienia nie proponuje. obok jest restauracja, a domkach wpełni wyposażona kuchnia, przed domkiem grill więc każdy coś dla siebie znajdzie.
W niedziele mozemy wybrać sie na most obrotowy i starą rosyjską baze atomową lub zając sie właśnie tym rajdem gdyz napewo nie uda nam sie wszystkiego w sobote wykonać.
Teraz koszty: nocleg, wyżywienie na bunkrach oraz przewodnik po otwartej trasie turystycznej, paintball i rajd turystyczno nawigacyjny (mam nadzieję że wszyscy wiedzą o co mi chodzi-takie strzałki opisujące trase) całość 170PLN/os kalkulacja przy 15 os, im nas więcej to i cena spada.
Cena wydaje mi sie dość atrakcyjna ale napiszcie co o tym myślicie i co warto by dodać.
Ostatnio edytowane przez sabuniek ; 22-01-2008 o 15:53