Czyli czekamy to 3 lutego, i zobaczymy co i jak
Czyli czekamy to 3 lutego, i zobaczymy co i jak
ja tak jak pisałem wcześniej termin mi pasuje
Czyli temat upadł, moze kiedyś w przyszłości da sie coś przygotować. Pozdrawiam
może jednak nie upadł...skoro 5 użytkowników potwierdziło obecność już wcześniej:
CamelXP
MacGyver
TomS
mariusz72
michaelx
a pozostali byli chętni, jednak nie potwierdzili ostatecznie czy tak, czy nie. Jeśli o mnie chodzi: Jestem gotowy na wyjazd - dopiero teraz mogę potwierdzić, gdyż akurat przez ostatnie kilka dni nie zaglądałem na forumMoże z pozostałymi chętnymi było podobnie i szkoda byłoby, gdyby przez to nie wyszedł nam wyjazd w plener..
macieksowinski
pietro.s
dj-zibi
jadeit
canli
Zwracam się do wszystkich - dajcie znać co o tym myślicie.
Kto wie, może ktoś jeszcze do nas się dołączy.
-Pozdrawiam
Jesli termin to dalej 16-17 luty to ostatecznie dam odpowiedź 12 lutego powód ostatni egzamin![]()
Ja się niestety muszę wycofaćMiałem kilka dużych i nie przewidzianych wydatków i do końca miesiąca mam szalenie napięty budżet. Mam nadzieję, że z wiosną uda się coś zaplanować... i chętnych na plener będzie więcej.
OT 03.05.08 jest parada parowozów w Wolsztynie. Ktoś się wybiera?
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Proponuję wrócić do tematu późną wiosną lub latem. Jeśli mamy popstrykać to wówczas będzie zdecydowanie sympatyczniej niż obecnie.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Bedzimy próbować jeszcze sie skumać![]()
ale tu sie wszystko szybko dzieje, kilka dni offline i tyle zmian
ja tak jak wczesniej jestem za, 16-17 byl wzglednie ok, ale zgadzam sie za cieplejsza pora roku bylaby ciekawsza
Odświeżam temat.
Proponuję weekend 1 - 3 sierpnia.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj