Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Miałem sen - czy ktoś może wyjaśnić ??

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Pan z plusa Ci się nie śni?
    Czasowstrzymywacz ? :-D
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    Mam kumpla, który o fotografowaniu wie tylko tyle ile sam mu powiedziałem. Mówił, że ostatnio mu się śniło, że był snajperem (takim od zabijania) i wlazł na jakiś dach, a do dyspozycji miał: EOS 100D (dwa modele starszy niż 300D ), 300D i całkowicie białego 1D Mk III Nie wiem jak jego chory umysł wymyślił coś takiego.
    Ale to jest genialny sen! :-D Mnie trochę życia zeszło zanim do tego doszedłem. Już dawno jako człek nieobojętny politycznie chciałem zostać snajperem. (Ileżby to spraw wyprostowało w kraju...) Jak zająłem się fotografią to skojarzyłem, że to można też robić migawką aparatu! (Bo pozostać nieschwytanym snajperem (takim do zabijania) to raczej chyba trudno - wiec i bez sensu.) Wreszcie zobaczyłem na BBC jak pracują paparazzi i mi się odwidziało tego wszystkiego... czyli się obudziłem.
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Miałem dzisiaj sen, że przy wymianie obiektywu z kita na mój nowy lens i w czasie wymiany pękło mi szkło... Rano wstałem bardzo zmartwiony.. Czy nie wiecie co taki sen może oznaczać, albo od czego się biorą ... A może macie podobne sny??
    Interpretacja:
    Niestety bedziesz mial brak weny tworczej...

I wyglada na to, ze mnie tez sie to snilo :]
    Canon DSLR i "L"ki

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Jeśli nie chcesz pić i palić "melisy", jak również spożywać dań z grzybów to poczytaj sobie ten wątek.
    Hah Kreon To racja !! .. Patrząc na mój drugi temat w tym forum to by się nam zgadzało ... Mało tego ja mam w każdy dzień sny... Ale, żeby teraz kolejne dwa dni pod rząd związane z fotografią Tak krótko... Wczorajszy sen sprzedałem dwa zdjęcie za dwa złote ( czytałem dużo o stockach ) i po 5 godzinach wyjeźdzając do centrum zobaczyłem dwa bilbordy właśnie z moimi zdjęciami... Dzisiaj Dresy mi chciały aparat wyjumać hehe i zaraz po tym drugi sen miałem, że miałem piękny widok i się złościłem, że nie wziąłem aparatu .. To zaczyna być co raz bardziej podejrzane hahaha . Jak ja uwielbiam spać

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów