Obecnie dwa najpopularniejsze tłumaczenia własnego lenistwa na forach to:
1. Jestem laikiem
2. Jestem dyslektykiem
Tępić!
Obecnie dwa najpopularniejsze tłumaczenia własnego lenistwa na forach to:
1. Jestem laikiem
2. Jestem dyslektykiem
Tępić!
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty
już nie wspominając o czasie na rejestrację na forum i weryfikację .
Widać miał za dużo kasy , i kupił lustro nawet o nim nie czytając
bo to jest "lepszy aparat".
Też tak bym chciał kurcze , a ja tu już czytam forum od paru miesięcy i jeszcze lustra nie mam , ale już przynajmniej wiem na jaki komplet zbierać i dlaczego.
Ja instrukcje do swojego aparatu czytałem w sumie 4 razy
(nie , nie jestem tępy:P) .to taka odnoga onanizmu sprzętowego.
Ale zanim w ogóle zacząłem ją czytać to już przez praktykę 1/2 ustawień aparatu miałem w małym paluszku . a jak coś mi nie wychodziło to w pierwszej kolejności właśnie INSTRUKCJA.
Instrukcja prawdę Ci powie zaiste.
A jak nie to google.
Ostatnio edytowane przez Makudonarudo ; 11-01-2008 o 00:55
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
A może czytał instrukcję , lecz może była napisana tylko w niezrozumiałym języku ? np po angielsku lub niemiecku ... nie każdy rozumie te języki. Jednak nie zmienia to faktu ,że mógł sobie troszkę poszukac w necie na temat 400D ...
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
No tego sie nie pytałem ale np. po co jest butla gazowa do spawarki? hiehie dla nich to było takie samo pytanie co dla Was Laik zadał.ale nie pytałeś ich dlaczego spawarką nie da się malować ścian po założeniu innych elektrod niż dotąd używanych.
O co chodzi z tą spawarką? Jakieś butle gazowe, elektrody, migomaty... - działa to z EOSem, jaki to model? ;-)
Macie racje! Ekscytując się tu przydatnością instrukcji obsługi zniechęcicie chłopaka zupełnie, bo na pewno jej nie przeczyta tylko stwierdzi, że ma wybrakowany aparat i wreszcie sprzeda za bezcen na allegro w dziale Uszkodzone. - Oj perfidne, perfidne...![]()
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\