Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: EOS 400D prośba, pytanie od laika

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

O co chodzi z tą spawarką? Jakieś butle gazowe, elektrody, migomaty... - działa to z EOSem, jaki to model?
    HeHe a tutaj jeszcze dodam,ze drucik jest potrzebny I niestety z EOS'em nie działa((.A szkoda bo przy spawaniu tyle światła idzie, że żadne szkło 2.8 czy niżej nie potrzebne ok off top.

Ataman zrób sobie kawe, weź papieroska i włącz jakas muzyczke. Poźniej weź do reki INSTRUKCJE OBSŁUGI i delektując sie papierosem i kawa poczytaj troszke.Dużo się dowiesz.A jak nie lubisz czytać z papieru to podano juz link do Instrukcji w pdf'ie i możesz czytać na monitorku kompa.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ataman Zobacz posta
    Do eosa 400d dopiekłem Sigme 18-200, proszę o podpowiedz
    - jak ustawić podgląd planowanego zdjęcia na wyświetlaczu, ...
    Dla mnie to 2 możliwości:
    1. Chcesz powtórzyć sukces wątku "Porażka 40D"
    2. Dali Ci instrukcję od 40D, ale tam też nie poradzili sobie (jeszcze) z zoomowaniem przy pomocy przycisków-lupy

Coś już napisał Awatar adobija
    Miasto
    Kęty

Domyślnie

Z jednej strony OKI, nie wszyscy wszystko muszą od razu wiedzieć ale to o co zapytał kolega to jest podstawa podstaw przy lustrzance........wydaje mi się że tutaj byłby lepszy zaawansowany kompakt...........hehe

to tak jakby kupić dzisiaj nowy samochód i wsiadając szukać miejsca na wpisanie adresu aby sam zajechał pod dom..........trochę wyobraźni

co do instrukcji to się zgadzam, najpierw należy przeczytać choćby te podstawowe tematy.

a co do spawarki to ja bym wiedział co trzeba zrobić hehe a i koledze napisze że w jego nowym nabytku też jest wbudowana spawarka.........................

pozdrawiam i młody nie poddawaj się

EOS 50D, BG-E2N, T 17-50mm f2.8 , 18-55mm 3.5 - 5.6, 50mm f1,8 II,
    85mm f1.8, 70-200mm f4 L, 580 EX, Sto-Fen Omni-Bounce EY, OC-E (5m ), 20GB Sandisca, Lowepro D550 AW, Velbon Sherpa 600R i baaardzo dużo chęci ,

www.pbase.com/adobija

Uzależniony Awatar FlatEric

Domyślnie

Ech, czepiacie się - a ja tam widziałem niedawno kola, który robił na chrzcie zdjęcia rodzince trzymając dSLRa dwoma rękami za korpus (i nigdy inaczej) - i był szczęśliwy.

Pzdr

Grzesiu
    SX160 IS, a przedtem wadliwy A530 wymieniony w ramach gwarancji na wadliwy A550.
    Analogowy DeviantArt
    Wypociny formalne
    Wypociny techniczne

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FlatEric Zobacz posta
    Ech, czepiacie się - a ja tam widziałem niedawno kola, który robił na chrzcie zdjęcia rodzince trzymając dSLRa dwoma rękami za korpus (i nigdy inaczej) - i był szczęśliwy.
    Lepsze to niż robienie zdjęć 40D na wyprostowanych rękach :razz:
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Początki nałogu
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Może trzeba zatrudnić jakiegoś specjaliste, który obliczy jak ma się ogniskowa do czasu przy trzymaniu 'na zombie' Tak jak w przypadku odwrotności przy otrzymaniu 'przy oku'..
    Pozdrawiam,
    Michał

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów