Możne tego lensa wykorzystać do lansowania siebie. Zgrabna biała rurka ładnie prezentuje się na każdym body. Zdecydowanie zwiększa szanse przy podrywie metodą "na fotografa".
Możne tego lensa wykorzystać do lansowania siebie. Zgrabna biała rurka ładnie prezentuje się na każdym body. Zdecydowanie zwiększa szanse przy podrywie metodą "na fotografa".
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
a myślicie że opłaca się dokładać drugie tyle i kupić 2.8 ?
myślałem pod tym kątem ale koncertów mało foce, bardziej myśle czy przy jakimś extenderze sie lepiej nie sprawdzi.
Podczepiał ktoś f4 do np C x2 ? Da się taką kombinacja focić ?
30D, C10-22, T17-50, C70-200, cokiny i inne fastpacki
MacGyver dobrze prawi![]()
mogę tylko dodać, że na chłopaków też działa![]()
![]()
moje 70-200 4 L IS zapewnia mi większe powodzenie niż szminka od Diora![]()
swoją drogą, jest to jak na razie mój ulubiony obiektyw
@poszukiwacz2006 TUTAJ możesz pooglądać wyniki przeróżnego zastosowania szkła . Sam nie posiadam ale zastosowanie przedstawione przez MacGyver-a i McKane daje wyobrażenie o użyteczności i możliwościach szkła- daje do myslenia
poszukiwacz, zadałeś niemądre pytanie a panowie odebrali Ci wątek i jadą jak na burej kobyle. To jest tak śmieszne, że odpowiem serio i na smutno. 70-200/4 nadaje się doskonale do wszystkiego, co ogniskową mieści się w orbicie zainteresowań/potrzeb fotografa i nie wymaga 2,8. O gamie zastosowań można w nieskończoność. Rzeczywiście chcesz słuchać? Nie masz nic lepszego do roboty?
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj