Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: capture one a nowe body

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie capture one a nowe body

mam trudność z odnalezieniem na stronie C1, choć może tego nie być

Mam C1 3.7.6, które nie widzi rawów z 40d. czy istnieje jakiś upgrade obsługiwanych modeli czy jedyną możliwością jest zakup nowej wersji programu?

może ktoś zna odpowiedź?
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    mam trudność z odnalezieniem na stronie C1, choć może tego nie być

Mam C1 3.7.6, które nie widzi rawów z 40d. czy istnieje jakiś upgrade obsługiwanych modeli czy jedyną możliwością jest zakup nowej wersji programu?

może ktoś zna odpowiedź?
    mam C1v4 i widzi raw z 40D, natomiast z doświadczenia wiem że nawet 3.7.7 nie widzi, więc pozostaje tylko wersja 4
    Canon EOS 5D MarkII+EF 16-35 f/2.8 L USM+EF 24-70 f/2.8 L USM +EF 50mm+EF 70-200 f/4 L + Speedlite 580EX II
    http://www.wiesiekzieba.com

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jeśli masz legalną wersję 3.x, to zapewne masz jeden upgrade za free - a więc do wersji 4.0.

Miasto
    kielce

Domyślnie

wszystko legalnie
    tyle tylko że chciałem zainstalować od razu C1v4 ale nie da się bez jakiegoś frameworka 3.0 któego nie da się zainstalować bez dostepu do sieci (przynajmniej ja nie umiem) bez tego microsoftowego badziewia nie da się zainstalować C1 v 4. Ot i ****. W domu nie mam internetu i nie będę go zakładał tylko po to żeby zainstalować jeden program, który i tak zainstalowałem raczej z ciekawości bo albo używam DPP albo PSa

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To ściągnij sobie co trzeba w pracy, wypal płytę i wio :-)

Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    To ściągnij sobie co trzeba w pracy, wypal płytę i wio :-)
    wiśta wio - łatwo powiedzieć

żeby badziwie framework3.0 się zainstalowało - łączy się toto gó.... z internetem jeżeli się nie połączy nie chce się zainstalować a jak nie ma tego g... (framework 2.0 nie wystarczy - taki akurat mam zainstalowany) nie chce się zainstalować C1v4. Mam wszystko ściągnięte.
    Spróbuję jeszcze zainstalować to g... jako upgrade do poprzedniej wersji ale wątpię w efekty. Całe szczęscie że C1 mam z sandiska bo jakbym musiał za to zapłacić więcej to bym się zdenerwował i to bardzo.

Dopiero zaczyna Awatar Ciepły
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jest wersja instalacyjna framework 3.0 bez dostępu do internetu, też miałem taki problem ale okazało się że w pracy jest instalka i problem sie rozwiązał.
    Canon EOS 7D MK II + EF 100-400f/4,5-5,6 L IS + EF70-200f/2,8 L IS II + EF 24-105 L IS f/4 + EF-S 10-22f/3,5-4,5 i cały potrzebny zakres pokryty + EF 50 f/1,8 II + EX 580 II + EX 420

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

wiśta wio - łatwo powiedzieć

żeby badziwie framework3.0 się zainstalowało - łączy się toto gó.... z internetem jeżeli się nie połączy nie chce się zainstalować a jak nie ma tego g... (framework 2.0 nie wystarczy - taki akurat mam zainstalowany) nie chce się zainstalować C1v4. Mam wszystko ściągnięte.
    Spróbuję jeszcze zainstalować to g... jako upgrade do poprzedniej wersji ale wątpię w efekty. Całe szczęscie że C1 mam z sandiska bo jakbym musiał za to zapłacić więcej to bym się zdenerwował i to bardzo.
    Jeżeli myslisz że to gó.... nic nie jest warte i nie zamierzasz go używać to może odstąpisz mi numer aktywacyjny przez wiadomość prv a jak będziesz w Krakowie to rozliczymy dużym piwem i wspólnym foceniem na mieście
    Canon EOS 5D MarkII+EF 16-35 f/2.8 L USM+EF 24-70 f/2.8 L USM +EF 50mm+EF 70-200 f/4 L + Speedlite 580EX II

Miasto
    kielce

Domyślnie

zanczy g... to miałem na myśli frameworka 3.0

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

zanczy g... to miałem na myśli frameworka 3.0
    :-P tak czy inaczej zapraszam na pifffffko( ajuż myślałem że poradziłem sobie z aktywacją)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów