Hihi i jest Radek Radio Erewan![]()
Hihi i jest Radek Radio Erewan![]()
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
nie wiem czy wiecie, ale nasz forumowy kolega miał swoje wystąpienie w 4 odcinku tego programu - amper, czyli artur tereba.![]()
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
na pewno dla początkujących, którzy już jakąś wiedze na temat aparatu i robienia zdjęć mają.
wiadomą rzeczą jest to, że zaawansowani fotografowie nie wiele wyniosą z oglądania tego programu.
no i w ósmym jest jego kilka zdjęć.
fajnie się to ogląda, dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy; m.in. motyw z drutem i chusteczką. może kiedyś akurat się przyda. :}
mi udało się znaleźć trochę wolnego czasu i wszystkie odcinki obejrzałem za jednym zamachem. oczywiście podobnie jak ty, podchodziłem do tematu trochę z dystansem, ale już po pierwszym episodzie moje spostrzeżenie się zmieniło.![]()
Na discovery hd leci niezly program o foto, a raczej o fotografach z całego świata. Różne tematy, ich warsztaty pracy. Można wiele podpatrzeć, niestety nie ma w nim wogle techniki robienia zdjec, nic o sprzecie.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Witam!
Czy mógłby ktoś mi powiedzieć jak to ściągnąć i co trzeba zrobić z kodami ,żeby oglądnąć?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Jak nie masz konta w rapidshare ( a wnioskuję że nie masz ) to kopiujesz link np http://rapidshare.com/files/72486915...1_1_.part1.rar wklejasz w pasek adresów póżniej enter póżniej free i klikasz jeden z serwerów.Póżniej ściągasz 2 część ( znaczy się 2 link ) i wtedy masz spakowane 2 pliki rozpakowywujesz jeden ( samo rozpakowywuje oba ) i masz 1 odcinek.Jak nie masz konta rapidshare to można ściągać jeden link co jakiś czas nie pamiętam co ile ale chyba co 2 godziny.
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
dzięki wielkie!!!!!