Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Fotomania na TVN Turbo

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Hihi i jest Radek Radio Erewan
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Bywalec

Domyślnie

nie wiem czy wiecie, ale nasz forumowy kolega miał swoje wystąpienie w 4 odcinku tego programu - amper, czyli artur tereba.

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz posta
    Nie wiem czy ktoś oglądał ale moim zdanie bardzo fajny program do nauki fotografowania.Jak ktoś jednak nie oglądał a chce lub ominął jakiś odcinek to znalazłem do ściągnięcia http://peb.pl/grafika-i-fotografia/2...mania-tvn.html
    na razie obejrzalem 2 pierwsze i powiem ze spodziewalem sie nudnego programu, a tu niespodzianka. Ciekawa realizacja np. fajne sa te najazdy kamera na kadry i animacja z kontra fajni "bohaterowie" dodatki np. o fotografowaniu podczas koncertow
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Dla mnie tragedia!!!!
    Nie wiem do kogo jest kierowany???
    Zaawansowani nic sie nie dowiedza (bardziej ciekawostki) a nowicjusze... mocno posiekane i wyrywkowe te informacje.
    na pewno dla początkujących, którzy już jakąś wiedze na temat aparatu i robienia zdjęć mają.

wiadomą rzeczą jest to, że zaawansowani fotografowie nie wiele wyniosą z oglądania tego programu.

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    nie wiem czy wiecie, ale nasz forumowy kolega miał swoje wystąpienie w 4 odcinku tego programu - amper, czyli artur tereba.
    no i w ósmym jest jego kilka zdjęć.

fajnie się to ogląda, dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy; m.in. motyw z drutem i chusteczką. może kiedyś akurat się przyda. :}

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    na razie obejrzalem 2 pierwsze i powiem ze spodziewalem sie nudnego programu, a tu niespodzianka. Ciekawa realizacja np. fajne sa te najazdy kamera na kadry i animacja z kontra fajni "bohaterowie" dodatki np. o fotografowaniu podczas koncertow
    mi udało się znaleźć trochę wolnego czasu i wszystkie odcinki obejrzałem za jednym zamachem. oczywiście podobnie jak ty, podchodziłem do tematu trochę z dystansem, ale już po pierwszym episodzie moje spostrzeżenie się zmieniło.

Domyślnie

Na discovery hd leci niezly program o foto, a raczej o fotografach z całego świata. Różne tematy, ich warsztaty pracy. Można wiele podpatrzeć, niestety nie ma w nim wogle techniki robienia zdjec, nic o sprzecie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    Na discovery hd leci niezly program o foto, a raczej o fotografach z całego świata. Różne tematy, ich warsztaty pracy. Można wiele podpatrzeć, niestety nie ma w nim wogle techniki robienia zdjec, nic o sprzecie.
    a możesz podać tytuł? pewnie osioł o tym już słyszał zapytam
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Szymon-1
    Guest

Domyślnie

Witam!
    Czy mógłby ktoś mi powiedzieć jak to ściągnąć i co trzeba zrobić z kodami ,żeby oglądnąć?
    Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szymon-1 Zobacz posta
    Witam!
    Czy mógłby ktoś mi powiedzieć jak to ściągnąć i co trzeba zrobić z kodami ,żeby oglądnąć?
    Z góry dziękuję i pozdrawiam!
    Jak nie masz konta w rapidshare ( a wnioskuję że nie masz ) to kopiujesz link np http://rapidshare.com/files/72486915...1_1_.part1.rar wklejasz w pasek adresów póżniej enter póżniej free i klikasz jeden z serwerów.Póżniej ściągasz 2 część ( znaczy się 2 link ) i wtedy masz spakowane 2 pliki rozpakowywujesz jeden ( samo rozpakowywuje oba ) i masz 1 odcinek.Jak nie masz konta rapidshare to można ściągać jeden link co jakiś czas nie pamiętam co ile ale chyba co 2 godziny.
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Szymon-1
    Guest

Domyślnie

dzięki wielkie!!!!!

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    Na kanale Planete "Geniusz zaklęty w zdjęciach"
    Ostatnio edytowane przez WaldekA ; 13-01-2008 o 12:39 Powód: Poprawka tytułu programu
    Kiedyś tu była stopka:-)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów