Nie wiem czy ktoś oglądał ale moim zdanie bardzo fajny program do nauki fotografowania.Jak ktoś jednak nie oglądał a chce lub ominął jakiś odcinek to znalazłem do ściągnięcia http://peb.pl/grafika-i-fotografia/2...mania-tvn.html
Nie wiem czy ktoś oglądał ale moim zdanie bardzo fajny program do nauki fotografowania.Jak ktoś jednak nie oglądał a chce lub ominął jakiś odcinek to znalazłem do ściągnięcia http://peb.pl/grafika-i-fotografia/2...mania-tvn.html
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
Fajny, tylko trochę za krótki. 10 czy 15 minut to trochę według mnie maławo.
Oprócz TVN Turbo leci również na TVN Meteo.
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
zgadzam się minimum godzinę powinien trwać wtedy było by więcej informacji :-)
7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam
leci też coś podobnego chyba na tv biznes ... raz przez przypadek trafiłem
Witam
Fajne ale ten człowiek co prowadzi, nie może zrozumieć konfiguracji sieci i mnie wywalił z forum za stosowanie wielu kontt mimo, że stałem za Natem!!! Wiadomo cała klatka ba, nawet blok jedzie na tym samym adresie IP co ja.
Wystarczy, że Kowalski z mojego bloku zaloży konto w Olympusie a ja za to zbiorę bęcki. Szkoda gadać. I szkoda, że nie poświęcił dużo czasu na to by mnie wysłuchać i zrozumieć, że nie jestem idiotą by zakładać kilka kont na forum Olympusa.
Teraz mam Canona i spokój jesli chodzi o takie sprawy. Tu na forum Canona nikt mi czegoś takiego nie zarzucił. (Administracja)
Nie będę się podlizywał ale dziękuje administratorowi za to, że ma wiecej do powiedzenia w sprawie administracji niż administratorzy z Olympusa. Przecież to paranoja aby wykupić publiczne IP tylko po to by Cię z forum nie usunęli. Prawda?
Sylwek
Ostatnio edytowane przez sylwester Samluk ; 08-01-2008 o 23:39
|5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
|Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger
Dla mnie tragedia!!!!
Nie wiem do kogo jest kierowany???
Zaawansowani nic sie nie dowiedza (bardziej ciekawostki) a nowicjusze... mocno posiekane i wyrywkowe te informacje.
Bo to jest dla początkujących jak coś się umie bardzo dobrze to każda informacja będzie dla niego śmieszna i głupia ale osoby które dopiero się uczą napewno będą zadowolone.Zawsze to dodatkowe informacje w morzu różnych książek itd.Wiadomo że pokazane tam jest wszystko dla laików ale program nie jest zły.Oczywiście to jest moje zdanie. po za tym w sumie to to jest raczej na zlecenie Olympusa taki program-reklamówka ich produktów
Ostatnio edytowane przez wojtek_j ; 08-01-2008 o 23:40
Pikczer
Bo to jest program dla początkujących.
Nex :cool:
Pozdrawiam,
Jurek.
Kurcze - a ilu z poczatkujacych zapamieta/nauczy sie z tak krotkich, wyrywkowych i nieuporzadkowanych informacji???![]()
To sie milo oglada, ale na 100% nie uczy![]()
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 09-01-2008 o 00:09
ja ostatnio usłyszałem (niestety sam nie widziałem) że na VH1 leci jakiś reality show 'the shot' czy jakoś tak, w którym jest 10 adeptów fotografii pod okiem profesjonalistów, i z czasem najgorsi odpadają... nie wiem czy to ciekawe, ale pewnie coś podpatrzyć też by się dało... tylko nie mogę znaleźć tego w sieci... :/
Pozdr
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...