Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Fotomania na TVN Turbo

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Fotomania na TVN Turbo

Nie wiem czy ktoś oglądał ale moim zdanie bardzo fajny program do nauki fotografowania.Jak ktoś jednak nie oglądał a chce lub ominął jakiś odcinek to znalazłem do ściągnięcia http://peb.pl/grafika-i-fotografia/2...mania-tvn.html
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Fajny, tylko trochę za krótki. 10 czy 15 minut to trochę według mnie maławo.
    Oprócz TVN Turbo leci również na TVN Meteo.
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

zgadzam się minimum godzinę powinien trwać wtedy było by więcej informacji :-)
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

leci też coś podobnego chyba na tv biznes ... raz przez przypadek trafiłem

Początki nałogu Awatar sylwester Samluk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam

Fajne ale ten człowiek co prowadzi, nie może zrozumieć konfiguracji sieci i mnie wywalił z forum za stosowanie wielu kontt mimo, że stałem za Natem!!! Wiadomo cała klatka ba, nawet blok jedzie na tym samym adresie IP co ja.
    Wystarczy, że Kowalski z mojego bloku zaloży konto w Olympusie a ja za to zbiorę bęcki. Szkoda gadać. I szkoda, że nie poświęcił dużo czasu na to by mnie wysłuchać i zrozumieć, że nie jestem idiotą by zakładać kilka kont na forum Olympusa.
    Teraz mam Canona i spokój jesli chodzi o takie sprawy. Tu na forum Canona nikt mi czegoś takiego nie zarzucił. (Administracja)
    Nie będę się podlizywał ale dziękuje administratorowi za to, że ma wiecej do powiedzenia w sprawie administracji niż administratorzy z Olympusa. Przecież to paranoja aby wykupić publiczne IP tylko po to by Cię z forum nie usunęli. Prawda?

Sylwek
    Ostatnio edytowane przez sylwester Samluk ; 08-01-2008 o 23:39
    |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
    |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Dla mnie tragedia!!!!
    Nie wiem do kogo jest kierowany???
    Zaawansowani nic sie nie dowiedza (bardziej ciekawostki) a nowicjusze... mocno posiekane i wyrywkowe te informacje.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Dla mnie tragedia!!!!
    Nie wiem do kogo jest kierowany???
    Zaawansowani nic sie nie dowiedza (bardziej ciekawostki) a nowicjusze... mocno posiekane i wyrywkowe te informacje.
    Bo to jest dla początkujących jak coś się umie bardzo dobrze to każda informacja będzie dla niego śmieszna i głupia ale osoby które dopiero się uczą napewno będą zadowolone.Zawsze to dodatkowe informacje w morzu różnych książek itd.Wiadomo że pokazane tam jest wszystko dla laików ale program nie jest zły.Oczywiście to jest moje zdanie. po za tym w sumie to to jest raczej na zlecenie Olympusa taki program-reklamówka ich produktów
    Ostatnio edytowane przez wojtek_j ; 08-01-2008 o 23:40

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Pikczer
    Bo to jest program dla początkujących.
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Kurcze - a ilu z poczatkujacych zapamieta/nauczy sie z tak krotkich, wyrywkowych i nieuporzadkowanych informacji???
    To sie milo oglada, ale na 100% nie uczy
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 09-01-2008 o 00:09

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

ja ostatnio usłyszałem (niestety sam nie widziałem) że na VH1 leci jakiś reality show 'the shot' czy jakoś tak, w którym jest 10 adeptów fotografii pod okiem profesjonalistów, i z czasem najgorsi odpadają... nie wiem czy to ciekawe, ale pewnie coś podpatrzyć też by się dało... tylko nie mogę znaleźć tego w sieci... :/

Pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów